Sonicare

Philips Sonicare BreathRx

Tungespray

  Philips Sonicare BreathRx

  Tungespray

  BreathRx-tungespray

  Tungesprayerstatning for Philips Sonicare TongueCare+. Når du bruker den sammen med TongueCare+-tungebørsten, dreper den unike formelen bakterier som gir dårlig ånde, og nøytraliserer lukt for langvarig frisk pust. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sonicare BreathRx Tungespray

2 oz tungespray, Alkoholfri, Sukkerfri DIS640/03 Finn lignende produkter

BreathRx-tungespray

Dreper bakterier som gir dårlig ånde

 • Spesielt utviklet for å holde pusten frisk

  Spesielt utviklet for å holde pusten frisk

  Den unike og kraftige ingredienskombinasjon gjør Philips Sonicare BreathRx-tungesprayen svært effektiv. Med bakteriedrepende CPC og Zytex – en eksklusive blandingen av essensielle oljer med sink, tymol og eukalyptus som nøytraliserer uønsket lukt gir umiddelbart friskere pust og fortsetter å virke over tid.

 • Dreper bakterier som gir dårlig ånde

  Dreper bakterier som gir dårlig ånde

  Den unike ingredienskombinasjonen i Philips Sonicare BreathRx-tungesprayen er klinisk bevist å drepe bakterier som gir dårlig ånde og nøytraliserer vond lukt umiddelbart. Den spesielle tykke formelen legger seg på tungen for en skånsom rengjøringsopplevelse. Myntesmaken gjør at munnen føles frisk og ren etter rengjøringen.

 • Resultater som er klinisk bevist

  Philips Sonicare BreathRx-tungesprayen er klinisk bevist å drepe bakterier som gir dårlig ånde og nøytraliserer vond lukt umiddelbart. Den spesielle tykke formelen legger seg på tungen og leverer bakteriedrepende ingredienser hvor de trengs mest. Myntesmaken gjør at munnen føles frisk og ren etter rengjøringen.

 • Friskt pust uten uttørkende alkohol

  Tungespray og munnskyllevann med alkohol kan tørke ut munnen, og bakterier som gir dårlig ånde trives i en tørr munn. Den alkoholfrie BreathRx-tungesprayen etterlater munnen fuktet og pusten frisk.

 • Dekker tungen for en fullstendig og komfortabel rengjøring

  Med Philips Sonicare BreathRx-tungesprayen holder pusten seg friskere lenger. I motsetning til vanlig munnskyllevann dekker den spesielle tykke formelen tungen din og sørger for at de bakteriedrepende ingrediensene har tid til å tre i kraft, mens TongueCare+-tungebørsten fjerner rester og bakterier.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i