1
Mobil og nettbrett

Mobiltelefon

  Mobiltelefon

  Det er nesten magisk

  Philips 639 er en unik Clamshell-telefon med en utrolig ytre skjerm "skjult" under et speil i hele telefonens lengde. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Det er nesten magisk

Philips 639 er en unik Clamshell-telefon med en utrolig ytre skjerm "skjult" under et speil i hele telefonens lengde. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Det er nesten magisk

Speil-FX

 • Magisk Mirror FX-skjermeffekt

  Oppdag en magisk skjerm med en spesialeffekt skjult bak speilet. Magisk Mirror FX-skjermeffekt bruker et speil for å skjule en ekstern skjerm. Skjermen viser seg når telefonen ringer.

 • Lyssterk OLED LCD-underskjerm

  OLED-teknologi gir en superlyssterk skjerm, noe som gir bedre animasjon du kan dele med andre.

 • Sprø animasjoner for moro med telefonen

  Sprø animasjoner gir deg mulighet til å ha en personlig vekkerklokke hvert 15., 30. og 60. minutt med en "sprø klokke", for eksempel gongong eller bjeller, eller å velge 1 av 5 dyreanimasjoner (skilpadde, frosk, tiger, kanin eller panda) og dele smilene med vennene dine.

 • MMS (Multimedia Messaging Service)

  Ved hjelp av MMS (Multimedia Messaging Service) kan du bruke mobiltelefonen til å sende og motta bilder, video og lydfiler sammen med tekstmeldingene.

 • Miks dine egne polyfoniske melodier og ringetoner med BeDJ

  Ved hjelp av den fantastiske BeDJ-funksjonen kan du når som helst og hvor som helst bruke all din kreativitet og lage din egen musikkblanding som du kan kose deg med og dele med andre. Lag dine egne lydspor ved å bruke forhåndsdefinerte stiler fra berømte, internasjonale DJ'er, de polyfoniske ringetonene på telefonen eller ved å laste ned innhold via WAP, infrarød forbindelse eller MMS. Du kan mikse opptil 9 forskjellige spor i sanntid.

 • TFT-skjerm med 65 536 strålende farger

  Klar 65 K TFT-fargeskjerm har høy kontrast og lysstyrke med 65 536 strålende farger og ultrafin størrelse som gir klar, fargerik grafikk og klare, fargerike bilder.

 • Rikt 32-toners polyfonisk melodiutvalg

  32-toners polyfoniske melodier kan lage toner med forskjellige noter samtidig ved hjelp av Midi-format. Musikken høres mer naturlig og realistisk ut og er som et lite orkester med forskjellige instrumenter og enestående lydeffekter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i