LCD-skjerm med Clinical D-image

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/c/c271p4qpjew_00/c271p4qpjew_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LCD-skjerm med Clinical D-image

  Skjerm for klinisk gjennomgang

  Denne Philips-skjermen er ideell for daglig bruk i kliniske miljøer. D-image-forhåndsinnstillingen gir deg konsekvente, medisinske DICOM-bilder i gråtoner. Strømforsyningen er av den standarden som kreves for medisinsk bruk, og ivaretar den grunnleggende tryggheten. Kabinettet er bakteriehemmende for å hindre bakterievekst. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skjerm med Clinical D-image

Skjerm for klinisk gjennomgang, 27" (68, 6 cm), 1920 x 1080 (2 MP) C271P4QPJEW/00 Finn lignende produkter

Skjerm for klinisk gjennomgang

med strålende bilder

 • Clinical D-image-forhåndsinnstilling for DICOM del 14, bilder i gråtoner

  Clinical D-image-forhåndsinnstilling for DICOM del 14, bilder i gråtoner

  Skjermer må vise medisinske bilder konsekvent med høy kvalitet for å oppnå pålitelige tolkninger. Gjengivelsen av medisinske gråtonebilder på standardskjermer er ofte lite konsekvent, noe som gjør dem uegnet til bruk i kliniske miljøer. Philips-skjermer for klinisk gjennomgang med Clinical D-image-forhåndsinnstilling er kalibrert ved fabrikken for å gi DICOM del 14-kompatibel gråtonestandard på skjermen. Ved hjelp av LCD-paneler med høy kvalitet og LED-teknologi gir Philips deg konsekvent og pålitelig ytelse til en overkommelig pris. Du finner mer informasjon på http://medical.nema.org/

 • Bakteriehemmende kabinett forhindrer oppblomstring av bakterier

  Bakteriehemmende kabinett forhindrer oppblomstring av bakterier

  Bakterier har blitt et økende problem på sykehus og i kliniske miljøer over hele verden, siden de kan føre til livstruende infeksjoner. Philips' skjermer for klinisk gjennomgang tar hånd om denne utfordringen ved hjelp av JIS Z2801-kompatible, bakteriehemmende tilsetningsstoffer i skjermkabinettet. Din og dine pasienters velvære er nå ivaretatt av dette beskyttende skjoldet som forhindrer vekst av vanlige mikroorganismer som Staphylococcus aureus (Gastroenteritis), Escherichia coli (E-coli) og Klebsiella (Pneumonia).

 • AMVA LED for bred visning med svært høy kontrast og levende bilder

  AMVA LED for bred visning med svært høy kontrast og levende bilder

  AMVA LED-skjermen fra Philips bruker avansert multidomeneteknologi for vertikal justering som gir deg svært høye, statiske kontrastforhold for ekstra levende og klare bilder. Mens vanlige kontorprogrammer brukes enkelt, passer den svært godt til bilder, nettsurfing, filmer, spill og krevende grafiske programmer. Den optimaliserte pikselhåndteringsteknologien gir 178/178-graders visning i ekstra vid vinkel, noe som gir skarpe bilder, selv i 90 graders dreiemodus

 • PowerSensor sparer opptil 80 % på strømkostnadene

  PowerSensor sparer opptil 80 % på strømkostnadene

  PowerSensor er en innebygd "menneskesensor" som sender og mottar uskadelige infrarøde signaler for å finne ut om brukeren er til stede, og som automatisk reduserer lysstyrken på skjermen når brukeren går bort fra skrivebordet. Det reduserer strømkostnadene med opptil 80 % og forlenger levetiden for skjermen.

 • SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk belastning ved lange arbeidsdager. Kabelhåndteringen reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Lav ramme-til-bord-høyde for å gi best mulig komfort for leseren

  Lav ramme-til-bord-høyde for å gi best mulig komfort for leseren

  Takket være den avanserte SmartErgoBase kan Philips-skjermen senkes nesten helt ned til bordnivå, slik at den gir en komfortabel visningsvinkel. Den lave ramme-til-bord-høyden er den perfekte løsningen hvis du bruker briller som er bifokale, trifokale eller som har progressive linser til PC-arbeidet. I tillegg kan brukere med svært forskjellige høyder bruke skjermen i vinkel- og høydeinnstillingen de foretrekker, noe som bidrar til å redusere spenning og tretthet.

 • HDMI sikrer universelle digitale tilkoblingsmuligheter

  HDMI sikrer universelle digitale tilkoblingsmuligheter

  En HDMI-klargjort enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface). En HDMI-kabel gjør at alle digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder (inkludert set-top-bokser, DVD-spillere, AV-mottakere og videokameraer).

 • SmartImage Clinic for vanlige skjerminnstillinger

  SmartImage er en eksklusiv, ledende Philips-teknologi som analyserer innholdet som vises på skjermen. Basert på forskjellige programmer/bilder som vises på skjermen, optimaliserer SmartImage visningsinnholdet ved dynamisk justering av lysstyrke, kontrast, farge og skarphet i sanntid.

 • Strømforsyningen av medisinsk standard opprettholder sikkerheten med lave utslipp

  runnleggende sikkerhet, avgjørende ytelse og pålitelighet er viktig i et profesjonelt klinisk miljø. I motsetning til standardskjermer har Philips' skjermer for klinisk gjennomgang en spesiell strømforsyning tilpasset medisinske miljøer for å overholde disse kravene. De samsvarer med EN/IEC 60601-1-standarden og sørger for grunnleggende sikkerhet og avgjørende ytelse. I tillegg samsvarer de også med EN/IEC 60601-1-2-standarden for medisinske elektromagnetiske tester og kompatibilitet. Mange land, sykehus og klinikker krever at disse standardene overholdes.

 • DisplayPort gir lyd og video via en enkel, lang kabel

  DisplayPort er en digital kobling fra PC til skjerm uten konvertering. Med høyere ytelse enn DVI-standarden er den fullt kapabel til å støtte kabler på 15 meter med en dataoverføringshastighet på 10,8 Gbps/sek. Med denne høye ytelsen uten ventetid får du de raskeste bildene og oppdateringene – noe som gjør DisplayPort til det beste valget ikke bare for vanlige kontorer og hjemmebruk, men også for krevende medier og mye mer. Takket være forskjellige adaptere tar den også hensyn til at flere enheter skal kunne fungere sammen.

 • USB-hub med 4 porter for enkel tilkobling

  USB-porten lar brukeren enkelt koble til multimedieenheter med plug and play-funksjonalitet, for eksempel USB-minneenheter, kamera, bærbar HDD, web-kamera, PDA, skriver og mange andre enheter som har en USB-kontakt tilgjengelig. Den praktisk plasserte USB 2.0-porten på skjermen gjør at USB 2.0-signalene går gjennom til datamaskinen. Vær oppmerksom på at mange enheter, som kameraer og HDD, kanskje må slås på separat. Det er fordi de har høyere strømkrav enn USB-porten på skjermen kan yte.

 • Innebygde stereohøyttalere for multimedia

  Et par stereohøyttalere med høy kvalitet er bygd inn i skjermenheten. De kan være synlige fra fronten, eller usynlige pekende nedover, pekende oppover, pekende bakover, osv. avhengig av modell og utforming.

Se alle spesifikasjoner
 • Merk: Denne skjermen er ikke sertifisert til å brukes i pasientværelser. All bruk av primærdiagnostikk foretas på sykehusets eller klinikkens ansvar.
 • DICOM er registrert varemerke for NEMA for deres publikasjon av standarder som angår digital kommunikasjon av medisinsk informasjon.
 • EPEAT Gold er kun gyldig der Philips registrerer produktet. Gå til www.epeat.net for registreringsstatus i landet der du bor.
 • Ordet/varemerket AMVA og de tilhørende patentene på teknologier tilhører sine respektive eiere.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i