CD-lydmaskin

  CD-lydmaskin

  Nyt musikken uansett hvor du er

  Takket være den slanke og bærbare utformingen til AZ1834 kan du lytte til favorittsamlingene dine med MP3-/WMA-musikk som er lagret på en bærbar musikkspiller, uten å bruke hodetelefon. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Nyt musikken uansett hvor du er

 • USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  USB Direct for avspilling av musikk i MP3- og WMA-format

  Med USB Direct-modusen er det bare å koble USB-enheten til USB-porten på Philips-enheten, så vil den digitale musikken spilles av direkte fra Philips-enheten.

 • Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Spiller av MP3/WMA-CD, CD og CD-RW

  Med teknologi for lydkomprimering kan store digitale musikkfiler reduseres opptil ti ganger i størrelse uten at lydkvaliteten reduseres nevneverdig. MP3 og WMA er to av komprimeringsformatene som gjør at du kan glede deg over en verden av digital musikk på Philips-spilleren din. Last ned MP3- eller WMA-låter fra autoriserte musikkwebområder på Internett, eller lag dine egne MP3- eller WMA-musikkfiler ved å rippe lyd-CDer og overføre dem til spilleren.

 • Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en kraftig, dypere bass

  Bassrefleks-høyttalersystem gir en dyp bassopplevelse fra et kompakt høyttalersystem. I tillegg til basspipen skiller det seg fra et vanlig høyttalerkabinettsystem ved at det er akustisk justert etter wooferen for å forsterke gjengivelsen av de lave frekvensene. Resultatet er en dypere, kontrollert bass og mindre forvrengning. Systemet fungerer ved å la luftmassen resonnere i basspipen slik at det vibrerer som en vanlig woofer. I kombinasjon med responsen i høyttaleren forsterker systemet lavfrekvenslydene til en helt ny dimensjon av dyp bass.

 • Fulltonehøyttalere for omsluttende og dynamisk lyd

  Fulltonehøyttalere for omsluttende og dynamisk lyd

  De kompakte stereohøyttalerne gir kvalitetslyd med fulltone, og gjør at du kan lytte fritt. Gled deg over musikken når og hvor som helst med innebygde stereohøyttalere som gir anvendelighet og glede ved musikkavspillingen.

 • FM/MB-tuner for en god radioopplevelse

  FM/MB-tuner for en god radioopplevelse

  FM stereo/MB (AM)-tuner

 • CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

  CD shuffle/gjenta for en personlig musikkopplevelse

  Med funksjonen shuffle/gjenta slipper du å høre på musikk som spilles i samme rekkefølge hele tiden. Etter at du har lastet favorittsangene til spilleren, trenger du bare å velge én av modiene – shuffle eller gjenta for at låtene skal spilles av i forskjellig modusrekkefølge. Gled deg over en forskjellig og unik musikkopplevelse hver gang du kobler til spilleren.

 • Linjeinngang-tilkobling for den bærbare musikkavspillingen

  Med linjeinngang-tilkobling for MP3 får du direkte avspilling av MP3-innhold via lydsystemet. Ved å koble den bærbare MP3-spilleren til lydsystemet med den innebygde linjeinngangsjack-kontakten kan du nyte flott lydkvalitet mens du spiller favorittmusikken din fra den bærbare MP3-spilleren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i