PhotoFrame

  PhotoFrame

  Del minnene dine trådløst

  Hvor mange digitale bilder er stuet bort på PCen eller Mac'en din? Vi vet at du har mange! Med Philips' trådløse digitale PhotoFrame™ kan du nyte hele fotosamlingen fra datamaskinen – enten i trådløs streamingmodus eller overføringsmodus. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

PhotoFrame

20, 3 cm (8") LCD, 4:3 – rammeformat 8FF3WMI/00 Finn lignende produkter

Del minnene dine trådløst

 • To klikk for å konfigurere PhotoFrame trådløs tilkobling

  Wi-Fi Protected Setup (WPS) er den enkleste og sikreste måten å konfigurere den trådløse tilkoblingen mellom den trådløse PhotoFrame og den trådløse ruteren på. Trykk ganske enkelt på WPS-knappen på den trådløse ruteren og WPS-knappen på PhotoFrame, og du har fullført konfigurasjonen.

 • Stream og vis trådløst alle bildene du har lagret på PCen

  Med en PhotoFrame som støtter trådløs bildestreaming, trenger du ikke å lagre mange bilder på den faktiske PhotoFrame. I stedet streames alle bildene du har på datamaskinen, eller favorittbilder fra Internett trådløst til PhotoFrame. Du kan enkelt bla gjennom disse bildene på PhotoFrame, og du trenger ikke å bekymre deg for lagringskapasiteten på PhotoFrame.

 • Overfør bilder trådløst med enkel dra-og-slipp-programvare

  PhotoFrame Manager – trådløst er bildebehandlingsprogramvaren som gir deg mulighet til å vise, administrere og organisere album og bilder. PhotoFrame Manager kjører på Windows XP og Windows Vista, Mac OS X og er kompatibel med iPhoto-programvare. Programvaren overfører også bildene trådløst til den trådløse PhotoFrame i en brukervennlig dra-og-slipp-operasjon – det er faktisk så enkelt!

 • imagen Pro for skarpe, levende og naturlige hudfarger

  Den unike Philips imagen-forbedringsteknologien analyserer automatisk bildene til riktig farge og justerer for optimal kontrast. imagen Pro er en mer avansert bildeforbedring som omfatter de tre essensielle elementene fra imagen for å ha høyere fargenøyaktighet, fargedybde og smart kontrast. I tillegg gir imagen Pro forbedret hudfarge, skarpere bilder og flimmerfri bildevisning, noe som er svært viktig for stillbilder.

 • Automatisk bilderetning som viser bildene stående eller liggende

  Den automatiske gjenkjenningen av stående/liggende bilder bruker en sensor som gjenkjenner retningen i PhotoFrame og viser hvert bilde på riktig måte.

 • Ha det moro med montasjer: vis flere bilder i én visning

  Dette er en lysbildevisningseffekt som viser en bildemontasje med et automatisk og tilfeldig utvalg av bilder, og dermed unngår du skjemmende kanter som ellers kan oppstå ved visning av bilder som er mindre enn skjermstørrelsen.

 • Gi ny glød til gamle minner med RadiantColor

  RadiantColor er en eksklusiv Philips-teknologi som brukes for å vise små bilder i det optimale forholdet 4:3 ved å forlenge fargen på kantene på et bilde som er mindre enn full skjerm. Dette eliminerer svarte striper og forvrenging av sideforhold.

 • Strømsparing via autodimming ved å registrere omgivelseslys

  Smart Power Pro er en sensor som slår PhotoFrame av og på ved å registrere omgivelseslysforhold. Det reduserer energiforbruket med tanke på miljøet, og gjør at du sparer opptil en tredjedel av energikostnadene ved PhotoFrame. Det beste er at det skjer automatisk.

 • 4:3 er det perfekte størrelsesforholdet for optimal visning uten forvrengning

  Philips' digitale fotoramme sørger for at bildene dine vises i størrelsesforholdet 4:3, og gir dermed den best mulige visningsopplevelsen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i