6000 series

Smart LED-TV

  6000 series

  Smart LED-TV

  Bli en del av handlingen

  Opplev en verden av innhold med 3D Smart LED-TVen 42PFL6097 fra Philips. Gled deg over LED-bilder i kraftfull Full HD og endeløse muligheter med Smart TV Premium sammen med omsluttende Ambilight. Ta del i handlingen med den mest komfortable 3D-visningen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

6000 series Smart LED-TV

107 cm (42"), Easy 3D, DVB-T2/C 42PFL6097T/12 Finn lignende produkter

Bli en del av handlingen

Gled deg over 3D og Smart TV med Ambilight

 • Integrert Wi-Fi slik at du kan bruke Smart TV trådløst

  Med integrert Wi-Fi i Philips-TVen får du tilgang til en hel verden med innhold med Smart TV trådløst hjemme.

 • Tosidig Ambilight Spectra gir en mer intens seeropplevelse

  Legg en ny dimensjon til seeropplevelsen med Ambilight Spectra 2. Denne patenterte Philips-teknologien forstørrer skjermen ved å projisere en lysglød fra to steder på baksiden av TV-skjermen til veggen rundt. Ambilight tilpasser fargen og lysstyrken automatisk slik at det passer til bildet på TVen. Veggtilpasningsfunksjonen gjør at fargen på lyset alltid passer til bildet, uansett hvilken farge det er på veggen.

 • En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  En rekke apper på Internett, leievideoer og reprise-TV

  Lei filmer direkte på TVen fra videobutikker på Internett, se på reprise-TV fra favorittkanalene og gled deg over et stort utvalg av apper online med Net TV. Du kan også surfe på Internett.

 • Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen med smarttelefonen, nettbrettet eller tastaturet

  Kontroller TVen på en enkel og praktisk måte. Du trenger bare å koble til et trådløst tastatur eller bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å betjene Smart-TVen.

 • Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Finn, planlegg, ta opp* og stopp TV midlertidig

  Ta opp direkte digital-TV på en USB-enhet som er koblet til TVen fra Philips, eller stopp innhold midlertidig når du vil ha en pause, og fortsett å se når du vil. Bruk den elektroniske programguiden til å finne favorittprogrammene dine, og planlegg ønskede opptak på en enkel måte. Nå kan du planlegge TV-tittingen rundt hverdagen din.

 • Se på TV hvor du vil hjemme med Wi-Fi Smart Screen*

  Se på TV hvor du vil hjemme med Wi-Fi Smart Screen*

  Med Wi-Fi Smart Screen* trenger du ikke lenger å være bundet til sofaen, men du kan se på digitale TV-sendinger hvor du vil i hjemmet. Du trenger bare å laste ned Philips MyRemote-appen og overføre programmet fra TVen til iPad-en for å fortsette å se på det der. Du kan også overføre bilder, videoer og musikk fra smartenhetene til TV-skjermen. Dette innebærer at du får stor frihet til å velge hvordan seeropplevelsen skal være.

 • Easy 3D Clarity 700 gir en komfortabel 3D-filmopplevelse

  Easy 3D Clarity 700 gir en komfortabel 3D-filmopplevelse

  Easy 3D Clarity 700 er den 3D-typen som er mest komfortabel å se på. Den passive 3D-teknologien sørger for timevis med komfort mens du ser på 3D uten flimmer og med minimal skyggeeffekt på Philips-TVen. 3D-brillene er stilige og lette, og de trenger ikke batterier. Du kan til og med konvertere alt slags 2D-innhold til levende og perfekt 3D. Gled deg over 3D i hjemmet på en enkel måte i dag.

 • Unik justering av 3D-dybde for å se 3D slik du vil

  Unik justering av 3D-dybde for å se 3D slik du vil

  Alle oppfatter 3D ulikt. Derfor vil Philips gi deg muligheten til å tilpasse 3D-dybden slik du ønsker. Den unike justeringen av 3D-dybden innebærer at du kan velge den bildedybden som passer best til innholdet på skjermen og til dine egne ønsker. Dette gjør også at det blir mer behagelig for øynene. Nå kan du nyte 3D-opplevelsen til fulle.

 • 600 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  600 Hz Perfect Motion Rate (PMR) for svært skarpe bevegelser

  600 Hz Perfect Motion Rate (PMR) gir ekstremt skarpe bevegelser for klare og levende bilder i raske actionfilmer. Philips' nye PMR-standard viser den kombinerte visuelle effekten av den raskeste paneloppdateringen, Perfect Natural Motion og en unik behandlingsformel, slik at du får enestående skarpe bevegelser.

 • Foreta tale- og videobaserte anrop med Skype™ på TVen

  Foreta tale- og videobaserte anrop med Skype™ på TVen

  Gi samtalene en ekstra dimensjon, og del opplevelser med venner og familie, uansett hvor de er. Med Skype™ på TVen kan du foreta tale- og videosamtaler fra stuen. Du bare kobler Philips TV-kameraet (PTA317/00) (ekstrautstyr) til TVen, så kan du nyte utmerket video- og lydkvalitet mens du sitter i sofaen.

 • Unik spillmodus for fullskjermspilling for to spillere for 2D-spill

  Unik spillmodus for fullskjermspilling for to spillere for 2D-spill

  Med Philips-briller for fullskjermspilling for to spillere (PTA436/00) kan TVen gi den ultimate opplevelsen av fullskjermspilling for to spillere. I 2D-spill for to spillere kan hver spiller vanligvis se spillet sitt på halvparten av skjermen. Med 3D-teknologi kan hver spiller nå se spillet i 2D i fullskjermsvisning samtidig.

 • Full HD-TV med Pixel Precise HD som viser alle detaljene i handlingen

  Pixel Precise HD bygger på den prisvinnende Pixel Plus-teknologien. Den tar HD-bildekvalitet til et nytt nivå med 4 billioner farger. Med Super Resolution gir Pixel Precise HD deg nå den beste HD-TV-bildekvaliteten, enten du ser på en video fra Internett eller en Blu-ray-film med god kvalitet.

Se alle spesifikasjoner
 • Net TV: Gå til www.philips.com/smarttv for å finne tjenestene som tilbys i landet ditt.
 • USB-opptak kun for digitale kanaler som dekkes av den TV IP-baserte elektroniske programguiden (restriksjoner for land og kanal kan gjelde). Opptakene kan være begrenset av kopibeskyttelse av kringkasting (CI+). En Internett-tilkobling kreves.
 • Wi-Fi Smart Screen blir tilgjengelig via programvareoppdatering fra høsten 2012
 • DivX Certified® til å spille av DivX®-video på opptil HD 1080p, inkludert det beste innholdet.
 • Skype-kamera selges separat
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • TVen støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TVen for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TVen brukes.
 • 8 dagers EPG, tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land.
 • I nordiske land har TVen begrenset støtte for teksting mens du tar opp TV-programmer.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i