1
Billys

X-tremeUltinon LED

kupélys

  X-tremeUltinon LED

  kupélys

  Sterkere og mer elegant lys

  Du trenger aldri mer å miste nøklene med sterke, stilige og holdbare Philips LED 38 mm Festoons for kupélys. Sterkt, varmt lys med opptil 4000 K som lyser opp innsiden av bilen, samtidig som det er skånsomt for øynene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sterkere og mer elegant lys

Du trenger aldri mer å miste nøklene med sterke, stilige og holdbare Philips LED 38 mm Festoons for kupélys. Sterkt, varmt lys med opptil 4000 K som lyser opp innsiden av bilen, samtidig som det er skånsomt for øynene. Se alle fordeler

NY

X-tremeUltinon LED kupélys

LED-FEST [30 mm], Antall lyskilder: 1, Varmhvitt lys på 12 V, 4000 K, Avansert kjøretøysystem 129404000KX1 Finn lignende produkter

Velg riktig lyskilde til bilen din!

Sterkere og mer elegant lys

Gi kupeen sterkere LED

 • Sterkt kupélys som gjør at du ser alt i bilen

  Enten det gjelder telefonen din, nøklene dine eller den venstre skoen til ungen din, har vi alle på et eller annet tidspunkt måtte lete etter noe i en dårlig opplyst bil. Med Philips LED-kupélys får du et varmt, sterkt og jevnt spredt lys. Så neste gang du leter rundt i bagasje- eller hanskerommet eller på gulvet i bilen, får du full oversikt og kan lett finne det du leter etter.

 • Oppgrader lysene, oppgrader stilen din

  Kupélys handler om mer enn bare funksjon og komfort. Lyset skal se bra ut også. Oppgrader kupélyset til et klart, varmt lys eller et lys med dagslyseffekt. Når du åpner bagasjerommet eller slår på lyset på dashbordet, kan du gjøre det med stil. Bilen er et uttrykk for personligheten din, så gjør et stilig inntrykk med Philips LED-kupélys.

 • Klare lys for bilkupéen

  Enten det gjelder leselys eller kupélys i taket, hanskerommet eller bagasjerommet, kan smak og behag variere når det gjelder lys. Du kan velge blant en rekke Philips X-tremeUltinon LED som gir utmerket sikt og stil i bilkupéen. Velg mellom et behagelig varmhvitt lys (4000 Kelvin) og et med dagslyseffekt (6000 Kelvin). Lyskilden gir et klart og stilig lys, slik at du får en bedre kjøreopplevelse. Enten du leter etter telefonen din, du har en passasjer som vil lese, eller du prøver å finne den beste ruten til destinasjonen din, kan du nå gjøre det med et klart kupélys.

 • Langtidsholdbare LED

  Du ønsker sterke og stilige billys. Men du vil ikke skifte defekte lyskilder støtt og stadig. Det er en stor svakhet ved konvensjonelle frontlys: Jo kraftigere lys, desto kortere levetid. Selv med et tilsvarende lysintensitetsnivå varer LED-lyskilder mye lenger. Og Philips X-tremeUltinon LED-lys har dessuten overlegen holdbarhet. Med nye teknologiske funksjoner som forhindrer varme- og vibrasjonsskader, varer de i opptil 12 år. Siden de fleste biler er blitt byttet ut eller oppgradert innen den tid, kommer de stilfulle nye lysene dine til å holde ut bilens levetid.

 • Keramisk CeraLight-varmebeskyttelse og -vibrasjonsbeskyttelse

  Philips CeraLight-teknologien er en unik, patentert og keramisk innfatning som er laget for å beskytte LED-komponentene mot varme- og vibrasjonsskader. Denne nyskapningen beskytter lampen mot tidlig svikt. En T10-lampe som er utstyrt med CeraLight, er laget for å vare og gir bilføreren et mer holdbart lys.

 • Bilbelysning fra Philips gir kjørelys av ypperste kvalitet

  De teknologisk avanserte Philips-lysene er viden kjent i bilindustrien og har vært det i over 100 år. Philips-produktene med kvalitet tilpasset kjøretøy, er utformet og utviklet i henhold til strenge kvalitetskontroller (inkludert gjeldende ISO-standarder), noe som garanterer gjennomgående høy produksjonskvalitet. Store bilprodusenter velger lyskilder fra Philips, fordi du er sikret kvalitet når du kjøper Philips. Du får kraftig, klart lys og nøyaktig lysstråleytelse. Du får et stilfullt produkt, og du får et avansert LED-lyssystem for en sikrere, jevnere og mer givende kjøretur.

 • Enkle å installere og kompatible med mange bilmodeller

  Siden lysene er utformet for å kunne installeres enkelt, vil bilførere med erfaring fra vedlikehold enkelt kunne oppgradere kompatible lys.

Se alle spesifikasjoner
 • Viktig: Denne modifiserte LED-en er spesialdesignet og kun beregnet for bruk utenfor vanlige veibaner, som rallykjøring og bilbanekjøring. Belysningen er derfor underlagt en teknisk kontroll ved installasjon.
 • Den modifiserte LED-en kan ikke lovlig installeres i vanlige kjøretøy. Lumileds vil ikke påta seg noe ansvar og/eller erstatningsansvar. Du er selv ansvarlig for å påse at modifiserte LED-er overholder gjeldende juridiske krav. Designet for rally og racerbaner. Ikke til bruk på offentlige veier.
 • LED ettermonterings frontlykter og utvendig signalbelysning kan ikke selges i Tyskland, Spania, Slovakia, Kypros, Storbritannia, Nederland, Tsjekkia, Hellas, Ungarn, Latvia, Luxemburg, Malta og Slovenia.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i