1
TV

Philips 4K OLED-TV

Verdens eneste OLED-TV-er med Ambilight

Se klippet

Hva er OLED?

 

Philips OLED-TV-er er neste generasjon innen TV-teknologi. I motsetning til tradisjonelle LED-TV-er trenger ikke OLED-TV-er bakgrunnsbelysning. Hver piksel skaper sin egen farge og sitt eget lys. Og når de er slått av, er de svarte. Helt svarte. Med slike dypere svarttoner får du bedre farger og utrolig kontrast som gjør at du kan nyte det reneste og mest realistiske bildet produsert av en Philips-TV noensinne.

OLED-logo

Perfekte svarttoner

Det dypeste bildet og den beste kontrasten

 

Philips OLED-TV-er kan fjerne helt eller dimme individuelle piksler på skjermen for å skape perfekte svarttoner med uslåelig kontrast. Og med total kontroll over lyset i hver enkelt piksel vil du ikke oppleve noen lyslekkasjer fra piksler i nærheten. På den måten får du et perfekt bilde med klare svarttoner.

Perfect Contrast-logo

Bredere fargespekter

De mest levende fargene på skjermen

 

De nye Philips OLED-TV-ene har det bredeste fargespekteret vårt noensinne, ettersom de kan vise 99 % av DCi-P3-fargerommet. Og med mer enn åtte millioner individuelle piksler i perfekt harmoni får bildet liv med utrolig nøyaktige farger, forsterket ytterligere av den helt svarte bakgrunnen.

logoer for bredere fargespekter og perfekt farge

Perfekt bevegelse

Få med deg hver detalj av det som skjer

 

Philips OLED-TV har den jevneste og mest naturlige bildeflyten ved rasende hastigheter med perfekt bevegelse og klarhet. Så uansett hvor raskt du spiller eller hvor ekstravagant handlingen er, går du aldri glipp av en eneste detalj med dette lynhurtige bildet.

logo for perfekt naturlig bevegelse
 

Bredere visningsvinkel

Et utmerket bilde for alt

 

Den beste plassen i huset ble nettopp hele stuen din. Philips OLED-TV-er har den bredeste visningsvinkelen noensinne, slik at du kan nyte godt av de perfekte fargene og kontrasten fra flere steder i rommet, uten å måtte gå på akkord med bildekvaliteten.

Den nye Philips 4K OLED-TV-en

 

Opplev verdens eneste 4K OLED-TV-er med Ambilight og Android-TV. Fordyp deg i en verden som strekker seg langt utover TV-skjermen med tresidig Ambilight. Oppdag perfekte svarttoner og imponerende farger som får liv med vår eksklusive bildebehandling med Perfect Pixel UHD Engine. Utforsk en verden av innhold med Android-TV. Den nye Philips 4K OLED-TV-en er både vakker og rå.

EISA-logo

OLED og Ambilight: den ultimate kombinasjonen

 

Det er bare Philips OLED-TV-ene som kombinerer en utrolig bildekvalitet med et perfekt justert omgivelseslys. Opplev fantastiske farger på skjermen, på veggene og ut i rommet. Med et allsidig utvalg av Ambilight-modi forsterkes seeropplevelsen alltid på mesterlig vis for en svært stemningsfull film- eller spillekveld.

ambilight-logo
P5_logo

OLED og P5: perfekt bildekvalitet

 

Vi presenterer Philips P5-motoren for bildekvalitet. Den optimerer alt du ser på, helt digitalt, noe som drastisk forbedrer bildebehandlingskraften til TV-en med utrolige 50 %. Du kan nyte dypere svarttoner, kritthvite farger og vårt jevneste og mest sylskarpe bilde – hver eneste gang og fra alle kilder. Med den banebrytende OLED-skjermen, tretti års erfaring med bildebehandling og unike algoritmer setter Philips OLED-TV og P5 en ny standard for kildebearbeiding, klarhet, farge, kontrast og bevegelse. 

OLED og Perfect Pixel UHD Engine: Gjengir virkeligheten.

 

Vår Perfect Pixel UHD-motor for bildekvalitet optimerer innholdet digitalt for å gi sylskarpe bilder med en utrolig detaljrikdom og dybde – hver eneste gang og fra alle kilder. Med den banebrytende OLED-skjermen, tretti års erfaring med bildebehandling og unike algoritmer setter Philips OLED-TV en ny standard for klarhet, kontrast, bevegelse og farge.

logo for perfect pixel ultra hd engine og logo for bildeytelsesindeks på 3800

OLED og HDR: Se filmer slik de er ment å sees

 

HDR-innhold med stor dynamisk rekkevidde gir deg en seeropplevelse akkurat slik som regissøren hadde forestilt seg det. TV-en din må kunne vise et stort kontrastområde for at du skal få fullt utbytte av HDR. Den nye Philips OLED-TV-ens evne til å fjerne og gjenopprette hver enkelt piksel er enestående når det kommer til kontrast, noe som gjør den til den perfekte TV-en for HDR-innhold.

HDR perfect-logo

Enda en debut: Android-TV™ møter OLED

 

Dødtid har aldri vært så bra før med endeløs underholdning og et fantastisk bilde. Hver eneste nye film, spill eller app som du oppdager i den stadig voksende samlingen til Google Play på Android-TV, er enda bedre på den nye Philips OLED-TV-en.

logo for android-tv og Google play butikk

Vakker på alle måter

 

En nær sagt grenseløs og svært slank aluminiumsramme og en flytende design gjør Philips OLED-TV til et vakkert mesterverk. Ettersom den ikke trenger bakgrunnsbelysning, kunne vi gjøre den slankere og lettere enn andre TV-er vi har hatt. Med seks frontrettede høyttalere og en kraftig bakoverrettet subwoofer på 901F får du kvalitetslyd med utrolig klarhet og dyp, kraftig bass. Nå som Triple Ring-teknologien fra Philips på 9002 er forbedret, er det enda bedre høyttalerbevegelse i subwooferne. Og mer bevegelse betyr større slagkraft. På denne måten kan du få en mye kraftigere lyd selv fra en Philips TV med slank design.

svært slank-logo