1
Fidelio

Philips Fidelio

Hodetelefoner med mikrofon

  -{discount-percentage}%

  Philips Fidelio

  Hodetelefoner med mikrofon

  Hi-Fi, førsteklasses kvalitet

  Philips Fidelio S2-hodetelefonene er presist konstruert for å levere naturlig, balansert lyd som gjengir alle detaljene, slik artisten ønsket det. Utrolig lyd presenteres i en lett, men robust design for å gi ekte komfort og fornøyelse på farten. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Hi-Fi, førsteklasses kvalitet

Philips Fidelio S2-hodetelefonene er presist konstruert for å levere naturlig, balansert lyd som gjengir alle detaljene, slik artisten ønsket det. Utrolig lyd presenteres i en lett, men robust design for å gi ekte komfort og fornøyelse på farten. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Fidelio Hodetelefoner med mikrofon

Lyd med høy oppløsning, In-ear, Kjempemyke silikondeksler, Flat kabel S2LB/00 Finn lignende produkter

Hi-Fi, førsteklasses kvalitet

Uansett hvor du er

 • Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning reproduserer musikk i sin reneste form

  Lyd med høy oppløsning gir den beste lydytelsen og reproduserer originale masteropptak fra studio mer nøyaktig enn 16 bit / 44,1 kHz CD-formater. Den kompromissløse kvaliteten gjør lyd med høy oppløsning til det beste valget for deg som er glad i musikk. Fidelio-hodetelefoner oppfyller de strenge standardene som kreves for lyd med høy oppløsningskvalitet. Selv om du lytter til musikksamlingen din som har lyd med høy oppløsning, eller fra en mer tradisjonell musikkilde, hjelper Fidelio-hodetelefonene deg å få mer ut av musikken.

 • De kraftige13,5 mm neodymdriverne gir enestående lyd

  De kraftige13,5 mm neodymdriverne gir enestående lyd

  Alle høyttalerdriverne håndplukkes, justeres og testes grundig før de blir paret, slik at vi er sikre på at vi leverer den mest balanserte og naturlige lyden. De 13,5 mm driverne bruker kraftige neodymmagneter for å gi dyp bass, et transparent mellomregister og raffinerte høye frekvenser.

 • Det teknisk konstruerte metallhuset reduserer vibrasjoner og gjenklang

  Det teknisk konstruerte metallhuset reduserer vibrasjoner og gjenklang

  Kabinettet i metall er nøyaktig konstruert for å redusere gjenklang og vibrasjon, slik at det leverer autentisk nøyaktig lyd og utrolig detaljerte lyder.

 • De håndplukkede, justerte og testede driverne passer perfekt sammen

  De håndplukkede, justerte og testede driverne passer perfekt sammen

  Alle høyttalerdriverne er spesielt testede og håndplukkede, og fungerer perfekt sammen. Slik leverer de fantastisk dyp bass, et transparent mellomregister og raffinerte høye frekvenser.

 • De ergonomiske øretelefonene passer perfekt og fordeler trykket

  De ergonomiske øretelefonene passer perfekt og fordeler trykket

  Fidelio S2-øretelefonene er ergonomisk utformede for å passe til ørets naturlige kurver og fordele trykk. Den lette konstruksjonen i kobberlegering og de førsteklasses materialene sikrer langvarig komfort. Dette gjør at du kan oppleve ekte komfort mens du nyter musikken fullt ut.

 • Ripesikkert, høyglanset belegg for ekstra beskyttelse

  Ripesikkert, høyglanset belegg for ekstra beskyttelse

  De ergonomisk utformede øredekslene er beskyttet av en høyglanset utførelse som ikke bare gir førsteklasses utseende og følelse, men også slitestyrke og motstand mot riper. Det beskyttende belegget gjør øretelefonene enkle å rengjøre og enda enklere å ta med deg overalt du går. Bare tørk over, så ser de ut som nye.

 • Veksle mellom musikk og samtaler med kontrollen og mikrofonen på ledningen

  Veksle mellom musikk og samtaler med kontrollen og mikrofonen på ledningen

  Fidelio S2-øretelefonene har kontroll og mikrofon på ledningen slik at du enkelt kan bytte mellom musikk og samtaler. Hold kontakten med menneskene og musikken du er glad i, alltid.

 • Drivere for bevegelseskontroll med flere lag gir raffinerte høye frekvenser

  Drivere for bevegelseskontroll med flere lag gir raffinerte høye frekvenser

  Layered Motion Control-drivere (LMC) har en membran i flere lag med dempende gel. I motsetning til drivere med ett lag og høye frekvenser som er stive, og som gjengir ukontrollerte og unaturlige vibrasjoner, danner vår LMC-driver med flere lag en mykere overgang for å holde laget med gel på plass. Gelen absorberer og demper overdreven energi, noe som gir et jevnere frekvenssvar, og dermed et mer balansert og naturlig høyfrekvensområde.

 • Den slitesterke flate kabelen holder hodetelefonene flokefrie

  Den slitesterke flate kabelen holder hodetelefonene flokefrie

  Alle deler av Fidelio-øretelefonene er nøyaktig designet slik at de alltid leverer en fremragende musikkopplevelse. Den nyskapende flate kabelen med to farger, laget av slitesterke materialer av høy kvalitet som også er stilig, er flokefri. Dette gjør at du er fri til å nyte musikk på farten, uten at du trenger å bruke tid og krefter på å knyte opp kabelen. Den er smart og problemfri hele dagen.

 • Svært myke silikontupper i fem størrelser med en tilpasset, tettsittende passform

  Svært myke silikontupper i fem størrelser med en tilpasset, tettsittende passform

  Fidelio S2-øretelefonene leveres med fem par akustisk forseglede silikontupper for å sikre en tettsittende passform samt lengre brukskomfort.

 • Oppbevar øretelefonene i den beskyttende vesken når de ikke er i bruk

  Oppbevar øretelefonene i den beskyttende vesken når de ikke er i bruk

  Fidelio-øretelefonene leveres med en svært stilig og beskyttende bæreveske. Denne slitesterke vesken er laget av formtilpasset EVA slik at du kan stole på at den alltid beskytter Fidelio-øretelefonene med stil.

 • Det ytre kabinettet i kobberlegering er lett og slitesterkt

  Det ytre kabinettet i kobberlegering er lett og slitesterkt

 • De to parene med Comply™-skumtupper gir komfortabel passform og støyisolering

  Forbedre lydopplevelsen med de vedlagte Comply®-skumtuppene som leveres i to tilpassede utgaver. De tettsittende tuppene i S-serien holder seg på plass samtidig som de gir god komfort hele dagen. Tuppene i Ts-serien gir utmerket støyisolering, slik at du kan drømme deg bort fra omgivelsene og inn i musikken.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i