Bærbar videospiller

  Bærbar videospiller

  Gled deg over video på iPod/iPhone/iPad i bilen

  Gled deg over PV9002i. Se lagrede videoer fra iPhone på de to store 9" LCD-skjermene på veien. Gled deg over video, bilder og musikk på Internett via 3G-streaming. En koppholder lader opp telefonen og gir deg enkelt oppsett i bilen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar videospiller

23 cm / 9" LCD-skjerm, For iPod, iPhone og iPad PV9002I/12 Finn lignende produkter

Gled deg over video på iPod/iPhone/iPad i bilen

med to widescreenskjermer

 • 22,9 cm (9") TFT LCD-fargeskjerm i widescreen

  22,9 cm (9") TFT LCD-fargeskjerm i widescreen

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • Innebygde stereohøyttalere for kvalitetslyd

  Innebygde stereohøyttalere for kvalitetslyd

  Stereohøyttalerne gir kvalitetslyd og gjør at du kan lytte fritt. Nyt musikken når og hvor som helst med innebygde stereohøyttalere som gir anvendelighet og glede ved musikkavspillingen som på praktisk vis lar deg glede deg over musikkavspilling bare ved å koble fra hodetelefonene.

 • Biladapter og monteringsstropp følger med

  Biladapter og monteringsstropp følger med

  Den leveres med praktisk biltilbehør for å forbedre filmopplevelsen mens du er på veien. Med en biladapter kan du gi strøm til den bærbare DVD-spilleren ved å bruke laderen for sigarettenneren samtidig som en monteringsstropp gjør at du kan feste spilleren til nakkestøtten slik at passasjerene kan se. Det har aldri vært enklere å installere en bærbar spiller.

 • Utvid filmopplevelsen med doble TFT LCD-skjermer

  Utvid filmopplevelsen med doble TFT LCD-skjermer

  Doble skjermer gjør at du kan vise de samme videoene eller bildene fra de bærbare DVD-spillerne. Det er bare å koble dem til og montere skjermene på nakkestøttene i bilen. Nå kan du enkelt og komfortabelt nyte favorittfilmene på DVD og favoritt-JPEG-bildene sammen med familie og venner som sitter i baksetet.

 • Enkel å installere med bare én kabel som skal kobles til

  Enkel å installere med bare én kabel som skal kobles til

  Du kobler bare til én kabel, så er hjemmekinoanlegget klart til å levere en fantastisk lydopplevelse. I tillegg til avansert teknikk som gir den beste surroundlyden, er dette hjemmekinoanlegget overraskende enkelt å installere. Uansett om det er på veggen, på et TV-stativ eller et bord, så får det plass der du vil plassere det – det passer perfekt inn i hjemmet og til livsstilen din.

 • Reiseveske inkludert

  Reiseveske inkludert

  Reisevesken gir deg full beskyttelse når du er på farten.

Se alle spesifikasjoner
 • iPhone/iPod/iPad kreves for å bruke produktet
 • iPhone ikke inkludert

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i