BlueTouch

App-styrt trådløs smertelindringsenhet

  BlueTouch

  App-styrt trådløs smertelindringsenhet

  Naturlig, medikamentfri lindring av muskulære ryggsmerter

  Philips BlueTouch bruker nyskapende smerteterapi med blått lys som har dobbel effekt. Lyset gir lindrende varme og stimulerer frigjøringen av kroppens nitrogenoksid, noe som øker lokal blodgjennomstrømning og støtter kroppens naturlige gjenopprettingsprosesser. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 2 999,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

BlueTouch App-styrt trådløs smertelindringsenhet

Innovativ blå LED-teknologi, For muskulære ryggsmerter, Kompatibel med iOS og Android, Inkludert en korsryggsstropp PR3743/00 Finn lignende produkter

Naturlig, medikamentfri lindring av muskulære ryggsmerter

Klinisk bevist* smerteterapi med blått lys

 • Unik bruk av blå LED-lys for å øke lokal blodgjennomstrømning

  Unik bruk av blå LED-lys for å øke lokal blodgjennomstrømning

  BlueTouch-enheten har 40 blå terapeutiske LED-lys. Det blå lyset gir varme og stimulerer kroppens naturlige frigjøring av nitrogenmonoksid. Dette fører til økt blodgjennomstrømning og forbedrer nærings- og oksygenforsyningen og fjerner metabolitter, slik at behandlingen av de berørte musklene støttes.

 • Ekstra beroligende varmeeffekt for lindring av ryggsmerter

  Ekstra beroligende varmeeffekt for lindring av ryggsmerter

  BlueTouch avgir også gunstig varme som virker avslappende på musklene og lindrer ryggsmerter, noe som gir brukeren en følelse av velvære.

 • Bruk behandlingsappen for full kontroll med en smartenhet

  Bruk behandlingsappen for full kontroll med en smartenhet

  Philips BlueTouch styres med den spesialutviklede appen vår, slik at det blir enkelt å velge og kontrollere behandlingen. Behandlingsappen er tilgjengelig for smarttelefon og nettbrett og er kompatibel med iOS 7 opp til iOS 10 og med Android 4.4 Kitkat opp til Android 7.

 • Korte behandlingstider, tre intensitetsnivåer

  Korte behandlingstider, tre intensitetsnivåer

  Philips BlueTouch kan brukes opptil to ganger om dagen. Lengden på hver behandling avhenger av hvilket intensitetsnivå du velger. I modus 1 (svak) kan du bruke enheten i maksimalt 30 minutter, i Modus 2 (middels) kan du bruke enheten i 20 minutter og i Modus 3 (intens) kan du bruke enheten i 15 minutter per behandling. Du velger det intensitetsnivået du foretrekker, og de varierer i lysintensitet og temperatur. Takket være blå LED-teknologi bidrar BlueTouch til effektiv lindring av ryggsmerter når du bruker enheten hver dag.

 • Informasjon om kontraindikasjoner i brukerhåndboken

  Du må ikke bruk BlueTouch hvis du har en av kontraindikasjonene som er oppført i brukerhåndboken. Du finner en full oversikt i brukerhåndboken. Noen eksempler omfatter: – Hvis du har en kjent solallergi – Hvis du bruker steroider, ettersom at dette medikamentet gjør huden mer mottakelig for irritasjon – Hvis du har et medisinsk implantat (f. eks en skrue osv. ) i, eller i nærheten av, området som skal behandles, eller et aktivt medisinsk implantat, for eksempel pacemaker, defibrillator, nervestimulator, cochleaimplantat eller aktive medikamentleveringsenheter hvor som helst i kroppen – Hvis du er gravid

 • Bruker varmen og den naturlige behandlingseffekten til blått lys

  Philips BlueTouch bruker varme som utløser naturlige helbredelsesprosesser med blått lys for å lindre ryggsmerter uten medikamenter.

 • Medikamentfri behandling

  Den største fordelen med varmeterapi med blå LED-lys er at det er naturlig. Det blå lyset stimulerer kroppens egne prosesser. Når blå LED-lys treffer huden, frigjøres kroppens egne forsyninger av nitrogenoksidmolekyler og transporteres til musklene som forårsaker ryggsmertene. Disse små molekylene lindrer ryggsmerten på en naturlig måte.

 • Spor fremdriften til behandlingene i dagboksoversikten

  Behandlingsdagboken er en del av behandlingsappen. Med ett enkelt trykk på dagboksfunksjonen får du en omfattende oversikt over behandlingene dine. Du kan bruke denne oversikten til å optimalisere behandlingen av ryggsmertene.

 • Du kan kjenne resultatene i løpet av én til to uker

  Anbefalt bruk. To ganger om dagen i opptil 30 min. Du merker forandringen etter én til to uker.

 • Test den: 30-dagers pengene tilbake-garanti

  Du kan teste Philips BlueTouch og finne ut hvordan den fungerer. Prøv enheten i minst to uker for å oppnå optimal effekt. Hvis du ikke er fornøyd med resultatene, får du pengene tilbake innen 30 dager etter kjøpsdato.

Se alle spesifikasjoner
 • Prof. Dr. Hubert J. Bardenheuer (Universitetsklinikken Heidelberg, Tyskland), 24. tverrfaglige kongress om smerteterapi og palliativ pleie, Frankfurt am Main, Tyskland, foredrag om bruk av BlueTouch mot kroniske ryggsmerter 7. mars 2013.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i