Bærbar DVD-spiller

  DVD playback

  Bærbar DVD-spiller

  Kos deg med favorittfilmene og -bildene dine

  Spill av favorittfilmene, bildeserievisninger og musikk på Philips' bærbare DVD-spiller PET988. Veksle mellom de utbyttbare rammene til LCD-fargeskjermen på 9" i forhold til interiøret hjemme, og nyt innholdet fra flere kilder. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar DVD-spiller

22, 9 cm (9") widescreen LCD PET988/12 Finn lignende produkter

Kos deg med favorittfilmene og -bildene dine

med en skyveskjerm med to posisjoner

 • 22,9 cm (9") TFT LCD-fargeskjerm i widescreen

  22,9 cm (9") TFT LCD-fargeskjerm i widescreen

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Spill DVD, DVD+/-R og DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® og MPEG4-filmer

  Med DivX®-støtte kan du nyte DivX®-kodede videoer i din egen stue. DivX®-medieformatet er en MPEG4-basert videokomprimeringsteknologi som lar deg lagre store filer som filmer, filmklipp og musikkvideoer på medier som CD-R/RW, minnekort og DVD-video. DivX®-CDer kan spilles av på utvalgte DVD-spillere, DVD-opptakere og hjemmekinosystemer.

 • Innebygde stereohøyttalere for kvalitetslyd

  Innebygde stereohøyttalere for kvalitetslyd

  Stereohøyttalerne gir kvalitetslyd og gjør at du kan lytte fritt. Nyt musikken når og hvor som helst med innebygde stereohøyttalere som gir anvendelighet og glede ved musikkavspillingen som på praktisk vis lar deg glede deg over musikkavspilling bare ved å koble fra hodetelefonene.

 • Vis bilder og bildeserievisninger

  Vis bilder og bildeserievisninger

  Sett ganske enkelt platen eller minnekortet i spilleren, og de digitale bildene dine spilles av direkte på enheten.

 • Vis bilder direkte fra minnekort, USB, DVDer og CDer

  Vis bilder direkte fra minnekort, USB, DVDer og CDer

  Lagre favorittbildene på en CD- eller DVD-plate, et minnekort eller en USB-lagringsenhet, og spill dem av i en lysbildefremvisning på Philips-spilleren. Takket være fullstendig filoverføring kan du enkelt glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å vise digitale bilder. Sett inn platen, minnekortet eller USB-lagringsenheten i Philips-spilleren, så vises de digitale bildene direkte på enheten. Nå kan du gjenoppleve favoritthøyeblikkene med familie og venner når du vil!

 • Ekstra ramme som passer hjemmet

  Ekstra ramme som passer hjemmet

  En ekstra ramme som festes på den bærbare DVD-spilleren, slik at den passer din personlige smak og passer inn med interiøret hjemme eller på kontoret.

 • Praktisk fjernkontroll for ekstra anvendelighet

  Praktisk fjernkontroll for ekstra anvendelighet

  Med en praktisk fjernkontroll for større anvendelighet umiddelbart. Alt du må gjøre, er å lene deg tilbake og slappe av.

 • AV-utgangskontakt til TV

  AV-utgangskontakt til TV

  En AV-utgangskontakt konverterer denne spilleren for normal hjemmebruk. Koble den enkelt og greit til TVen for å se favoritt-DVDene hjemme i din egen stue.

 • Visning av klokkeslett og dato

  Visning av klokkeslett og dato
 • Spiller av MP3-CD-, CD- og CD-RW-musikk

  MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lydkvaliteten i særlig grad. Én CD kan lagre opptil 10 timer med musikk.

 • Berøringsfølsomme taster for intuitiv kontroll

  Med berøringsfølsomme taster er det nok med et lett trykk på tastene for å registrere inndata. Du trenger ikke å trykke hardt på tastene på produktet lenger.

 • Stereohodetelefonkontakt for bedre personlig musikknytelse

  Koble hodetelefonene dine til denne Philips-enheten for en mer personlig lydopplevelse når du vil. Du kan glede deg over favorittmusikken med flott lyd uten å forstyrre andre, ved å koble hodetelefonene til denne enheten.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i