Bærbar DVD-spiller med dobbel skjerm

  Bærbar DVD-spiller med dobbel skjerm

  Nyt filmene og spillene dine på veien

  Gled deg over underholdning i bilen. Med Philips PD7032T med to 7" / 18 cm TFT LCD-skjermer kan du se på DVD-/DivX®-filmer, høre på musikk og se på bilder. To spillkontroller dobler moroa på veien. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Bærbar DVD-spiller med dobbel skjerm

18 cm / 7" LCD-skjerm, TUV, Doble skjermer PD7032T/12 Finn lignende produkter

Nyt filmene og spillene dine på veien

med TUV-godkjent bilmonteringsveske

 • Biladapter og monteringsstropp følger med

  Biladapter og monteringsstropp følger med

  Den leveres med praktisk biltilbehør for å forbedre filmopplevelsen mens du er på veien. Med en biladapter kan du gi strøm til den bærbare DVD-spilleren ved å bruke laderen for sigarettenneren samtidig som en monteringsstropp gjør at du kan feste spilleren til nakkestøtten slik at passasjerene kan se. Det har aldri vært enklere å installere en bærbar spiller.

 • MP3-CD-, CD- og CD-RW-avspilling

  MP3-CD-, CD- og CD-RW-avspilling

  MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lydkvaliteten i særlig grad. Én CD kan lagre opptil 10 timer med musikk.

 • Vis JPEG-bilder fra bildeplate

  Vis JPEG-bilder fra bildeplate

  Vis JPEG-bilder som er lagret på platen. Gjenopplev favorittøyeblikkene med familie og venner når som helst!

 • Kompatibel med DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Kompatibel med DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Den bærbare Philips-DVD-spilleren er kompatibel med de fleste DVD- og CD-platene som er tilgjengelige på markedet. DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD og CD – alle disse kan spilles av på DVD-spilleren. DVD+/-R er en forkortelse for en DVD-stasjon som kan lese begge de to vanlige opptakbare DVD-formatene. Tilsvarende leser DVD+/-RW begge de vanlige overskrivbare platetypene.

 • 17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm for visning i høy kvalitet

  17,8 cm (7") TFT LCD-fargeskjerm for visning i høy kvalitet

  Den digitale LCD-fargeskjermen med høy oppløsning gjør bildene levende. Dermed vises bildene dine og favorittfilmene og -musikken med detaljrikdom og levende farger med høy kvalitet.

 • DivX-sertifisert for standard DivX-videoavspilling

  Med DivX®-støtte kan du glede deg over DivX-kodede videoer og filmer fra Internett, inkludert Hollywood-filmer du har kjøpt. DivX-medieformatet er en MPEG-4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, trailere og musikkvideoer på medier som CD-R/RW og DVD-R-plater, USB-lagring og andre minnekort, for avspilling på den DivX®-sertifiserte Philips-enheten.

 • Nøyaktig fortsettelse etter strømbrudd

  DVD-videospilleren husker hvor du stoppet å se forrige gang når den ble slått av direkte, eller når strømforsyningen tok slutt. Hvis du ikke byttet til en annen plate, fortsetter spilleren der du stoppet filmen forrige gang, ved å laste inn platen på nytt. Det gjør livet ditt mye lettere!

 • AC/DC-adapter følger med

  Denne bærbare DVD-spilleren leveres med en AC/DC-adapter. Koble adapteren til stikkontakten for å gi strøm til spilleren.

 • Spill-CD for umiddelbar moro

  Denne spilleren leveres med en ekstra spill-CD som gir deg mye moro. Bare sett spill-CDen inn i platestasjon, og ha det gøy når du er på farten.

Se alle spesifikasjoner
 • DivX, DivX Certified og tilknyttede logoer er varemerker for DivXNetworks, Inc. og brukes på lisens.
 • Emballasjen i vesken er i samsvar med prøve som er i samsvar med vedlegg IV i ECE R21.01-reguleringen utført av TUV Rheinland (testrapport nr.: 85-R21-1410/11)

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i