5.1-hjemmekinoanlegg

  5.1-hjemmekinoanlegg

  Surroundlyd fra alle vinkler, akkurat som på kino

  Over 70 % av dem som tok lydutfordringen*, foretrekker Philips 360Sound. 360Sound-høyttalerne er designet med lyddrivere foran og på sidene for å fylle rommet jevnt med surroundlyd, akkurat som på kino. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Surroundlyd fra alle vinkler, akkurat som på kino

Opptatt av lyd

 • Philips Net TV med Wi-Fi for elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Net TV. Gled deg over filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen når du vil. Bare koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket med Ethernet-tilkoblingen, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen. I tillegg kan du med DLNA-sertifisert PC-nettverk se på videoer eller få tilgang til bilder som er lagret på datamaskinen, ved hjelp av fjernkontrollen.

 • 360Sound fyller rommet med lyd fra alle vinkler

  360Sound fyller rommet med lyd fra alle vinkler

  360Sound, som er svært forskjellig fra vanlige 5.1-hjemmekinoanlegg, er designet på en unik måte med tre drivere i hver satellitthøyttaler – en foran og to på siden, som er vinklet for å gi deg førsteklasses lyd. I tillegg til prinsippet med dipoler bruker Philips en eiendomsbeskyttet algoritme for å forbedre den omfavnende lydeffekten. 360Sound, som er bygd med førsteklasses akustiske komponenter som soft dome-diskanthøyttalere, produserer glimrende lyd fra alle vinkler – noe som gir deg en ekte kinoopplevelse i ditt eget hjem.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gir den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • DLNA-nettverkskobling slik at du kan høre på musikk og se videoer fra PCen

  DLNA-nettverkskobling slik at du kan høre på musikk og se videoer fra PCen

  DLNA-nettverkskobling gir deg enkel tilgang til personlige bilder, musikk, videoer eller filmer på PCen eller hjemmenettverket. Den bruker Ethernet-tilkoblingen (LAN) med DLNA-protokoll som sikrer at DLNA-sertifiserte produkter fungerer sømløst sammen. Ved å koble TVen, hjemmekinoanlegget eller Blu-ray-Disc-spilleren til hjemmenettverket kan du få tilgang til informasjon fra alle DLNA-sertifiserte enheter. Med det intuitive brukergrensesnittet som er laget for enkel søking, får du tilgang til all underholdningen din med et enkelt knappetrykk.

 • Ikoniske og kompakte høyttalere forbedrer hjemmemiljøet

  Ikoniske og kompakte høyttalere forbedrer hjemmemiljøet
 • Sofistikert design i aluminium av høy kvalitet

  Sofistikert design i aluminium av høy kvalitet
Se alle spesifikasjoner
 • Basert på forbrukertester for lyd, utført av Synovate i november 2010 i Tyskland, med sammenligning med en ledende konkurrent. Data på fil.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i