Soundbar-hjemmekinoanlegg

  Soundbar-hjemmekinoanlegg

  Uovertruffen surroundlyd uten rot

  Over 80 % av dem som tok lydutfordringen*, foretrekker Philips Ambisound. Philips SoundBar med Ambisound gir deg et komplett hjemmekinoanlegg med avspilling av Blu-ray-plater i HD 3D i én enkelt enhet. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Soundbar-hjemmekinoanlegg

Blu-ray-3D-avspilling HTS9140/12 Finn lignende produkter

Uovertruffen surroundlyd uten rot

Opptatt av lyd

 • Philips Net TV med Wi-Fi for elektroniske tjenester på TVen

  Opplev et stort utvalg av elektroniske tjenester med Net TV. Gled deg over filmer, bilder, informasjonsunderholdning og annet elektronisk innhold direkte på TVen når du vil. Bare koble hjemmekinoanlegget direkte til hjemmenettverket med Ethernet-tilkoblingen, og naviger og velg det du vil se på med fjernkontrollen. Med Philips-menyen får du tilgang til populære Net TV-tjenester tilpasset TV-skjermen. I tillegg kan du med DLNA-sertifisert PC-nettverk se på videoer eller få tilgang til bilder som er lagret på datamaskinen, ved hjelp av fjernkontrollen.

 • Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologi for surroundlyd fra færre høyttalere

  Ambisound-teknologien gir en virkelig omfavnende flerkanals surround-lyd fra færre høyttalere. Den gir en omsluttende lydopplevelse i 5.1, uten at lydopplevelsen påvirkes av hvor du sitter, rommets fasong eller størrelse, og uten rotet med mange høyttalere og ledninger. Gjennom den kombinerte effekten av psykoakustiske fenomener, avansert lydbehandling og nøyaktig vinklet driverposisjon gir Ambisound mer lyd fra færre høyttalere.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • DLNA-nettverkskobling slik at du kan høre på musikk og se videoer fra PCen

  DLNA-nettverkskobling slik at du kan høre på musikk og se videoer fra PCen

  DLNA-nettverkskobling gir deg enkel tilgang til personlige bilder, musikk, videoer eller filmer på PCen eller hjemmenettverket. Den bruker Ethernet-tilkoblingen (LAN) med DLNA-protokoll som sikrer at DLNA-sertifiserte produkter fungerer sømløst sammen. Ved å koble TVen, hjemmekinoanlegget eller Blu-ray-Disc-spilleren til hjemmenettverket kan du få tilgang til informasjon fra alle DLNA-sertifiserte enheter. Med det intuitive brukergrensesnittet som er laget for enkel søking, får du tilgang til all underholdningen din med et enkelt knappetrykk.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gir den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • SoundBar-design passer best til en flat-TV på 102 cm (40") eller mer

  SoundBar-design passer best til en flat-TV på 102 cm (40") eller mer

  SoundBar tilfører eleganse til enhver stue. Selv om den er utformet til flat-TVer på 102 cm (40") eller mer, kan den plasseres under alle slags flat-TVer, hvor den passer med interiør og livsstil.

 • Slank, førsteklasses design i børstet aluminium av høy kvalitet

  Slank, førsteklasses design i børstet aluminium av høy kvalitet
Se alle spesifikasjoner
 • Basert på forbrukertester for lyd, utført av Synovate i november 2010 i Tyskland, med sammenligning med en ledende konkurrent. Data på fil.
 • Hvis du vil kontrollere om Video on Demand er tilgjengelig der du bor, kan du gå til www.philips.com/blu-ray.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i