5.1-hjemmekinoanlegg

  5.1-hjemmekinoanlegg

  Få en kraftig hjemmekinoopplevelse med 3D-vinklede høyttalere

  Maksimer hjemmekinolydopplevelsen med dynamiske 3D-vinklede høyttalere. Spill av det underholdningsinnholdet du liker best, inkludert 3D-Blu-ray, på det nyskapende hjemmekinoanlegget fra Philips 5000-serien. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

5.1-hjemmekinoanlegg

3D Blu-ray, klart for iPod/iPhone HTS5591/12 Finn lignende produkter

Få en kraftig hjemmekinoopplevelse med 3D-vinklede høyttalere

Lidenskap for lyd

 • 3D-vinklede høyttalere sprer lyden jevnt rundt i rommet

  3D-vinklede høyttalere sprer lyden jevnt rundt i rommet

  3D-vinklede høyttalere har vinklede drivere for at lyden ikke bare skal gå rett fremover, men også til sidene, slik at lydopplevelsen blir bredere og du kan nyte oppslukende og kinoaktig surroundlyd.

 • Alternativ for trådløse bakhøyttalere for plassering uten rot

  Alternativ for trådløse bakhøyttalere for plassering uten rot

  Trådløse bakhøyttalere gir deg skalerbarhet og mobilitet i høyttalerplassering. De er utviklet med forstyrrelsesfri teknologi som gir full surround-lyd uten ledninger som lager rot.

 • Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  Full HD 3D-Blu-ray for en altoppslukende 3D-filmopplevelse

  La deg trollbinde av 3D-filmer i stuen din med en Full HD 3D-TV. Active 3D bruker den nyeste generasjonen av hurtig visning for virkelighetsnær dybde og realisme i Full 1080 x 1920 HD-oppløsning. Seeropplevelsen i Full HD 3D på hjemmekinoanlegget skapes ved å se på disse bildene gjennom spesialbriller som er innstilt for å åpne og lukke den venstre og høyre linsen synkronisert med bildene som endres. Førsteklasses 3D-filmutgivelser på Blu-ray tilbyr et bredt utvalg av høy kvalitet. Blu-ray gir også ukomprimert surroundlyd, slik at lydopplevelsen blir utrolig virkelig.

 • Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Smart TV så du kan glede deg over elektroniske tjenester og få tilgang til multimedia på TVen

  Philips-hjemmekinoanlegg med Smart TV gir deg en rekke forbedrede funksjoner, inkludert Net TV, DLNA og MyRemote. Net TV gir et bredt utvalg av elektronisk informasjon og underholdning til TVen din. Bare velg Net TV på hjemmemenyen og begynn å søke etter tjenester, for eksempel butikker for video-on-demand* for å få de nyeste utgivelsene i HD og reprise-TV. Med DLNA får du tilgang til bilder, musikk og filmer som er lagret på PCen, mens du sitter i sofaen. Finner du ikke fjernkontrollen? Da kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å kontrollere hjemmekinoanlegget via appen MyRemote fra Philips.

 • Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD for surroundlyd med Hi-Fi

  Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gir den flotteste lyden fra Blu-ray-platene. Lydgjengivelsen kan nesten ikke skilles fra studiomasterlyden, slik at du hører lyden slik de som laget den, vil at du skal høre den. Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio Essential gjør underholdningsopplevelsen med høy definisjon komplett.

 • DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS-teknologi for fyldigere og dypere bass

  DoubleBASS gjør at du kan høre selv de dypeste basstonene til tross for subwooferens kompakte størrelse. Den fanger opp lave frekvenser og gjenskaper dem i subwooferens hørbare spekter. Dette gir lyd med mer drønn og bravur, noe som garanterer at du får en fullstendig uovertruffen lydopplevelse.

 • Unike berøringskontroller for enkel tilgang til innholdet

  Unike berøringskontroller for enkel tilgang til innholdet

  Med berøringskontroller kan du kontrollere volumet i tillegg til andre avspillingsalternativer ved å trykke på de berøringssensitive kontrollene på hovedenheten.

 • 1000 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  1000 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
Se alle spesifikasjoner
 • Hjemmekinoanlegget passer også til alle andre Philips-TVer.
 • Hvis du vil kontrollere om Video on Demand er tilgjengelig der du bor, kan du gå til www.philips.com/blu-ray.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i