5.1-hjemmekinoanlegg

  5.1-hjemmekinoanlegg

  Kraftig surroundlyd

  Få den kraftige kinoopplevelsen i din egen stue. Hjemmekinoanlegget HTS2511 fra Philips med kompakte høyttalere med Dolby Digital-surroundlyd forsterker hjemmeunderholdningsopplevelsen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftig surroundlyd

fra kompakte høyttalere

 • Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital for optimal filmopplevelse

  Dolby Digital, verdens ledende standarder for digital flerkanalslyd, etterligner ørets naturlige måte å behandle lyd på, og du får dermed en enestående, romlig og realistisk surround-lyd.

 • Spiller av DVDer, VCDer, CDer og USB-enheter

  Spiller av DVDer, VCDer, CDer og USB-enheter

  Spill av så å si alle typer plater og medieenheter – det kan være DVDer, VCDer, CDer eller USB-enheter. Opplev den uslåelige anvendeligheten med flotte avspillingsmuligheter og luksusen ved det å kunne dele mediefiler på TVen eller i hjemmekinoanlegget.

 • DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  DivX Ultra-sertifisert for forbedret avspilling av DivX-videoer

  Med DivX-støtte kan du glede deg over DivX-kodede videoer og filmer fra Internett, inkludert Hollywood-filmer du har kjøpt, i din egen stue. DivX-medieformatet er en MPEG-4-basert videokomprimeringsteknologi som du kan bruke til å lagre store filer som filmer, trailere og musikkvideoer på medier som CD-R/RW og DVD-R-plater, for avspilling på den DivX Ultra-sertifiserte Blu-ray- eller DVD-spilleren din fra Philips. DivX Ultra kombinerer DivX-avspilling med flotte funksjoner som integrert teksting, flere lydspråk, flere spor og menyer i ett praktisk filformat.

 • Synlige høyttalerelementer for kraftig surroundlyd

  Synlige høyttalerelementer for kraftig surroundlyd
 • 300 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk

  300 W RMS-effekt gir flott lyd for filmer og musikk
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i