Andre produkter

Doble sensuelle massasjeenheter

  Doble sensuelle massasjeenheter

  Det mest tilfredsstillende sexleketøyet for par*

  Dette settet er perfekt for at dere kan stimulere hverandres erogene soner samtidig. Det finnes to massasjeenheter, én for ham og én for henne, hver med et stimulerende punkt for å gi partneren nytelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Doble sensuelle massasjeenheter

for ham og henne HF8400/00 Finn lignende produkter

Det mest tilfredsstillende sexleketøyet for par*

Egen design for hans og hennes erogene soner

 • Hennes massasjeenhet for å tilfredsstille ham

  Hennes massasjeenhet for å tilfredsstille ham

  Den mannlige massasjeenheten er formet spesielt for å stimulere og tilfredsstille ham. Kurvene på den mannlige massasjeenheten er formet etter hans mest intime konturer, noe som forsterker den erotiske nytelsen. Bruk den brede overflaten og stryk for eksempel langsomt over innsiden av låret, eller forsiktig langs penis. De runde tuppene er perfekte for å erte på mer fokuserte måter og steder, som rundt brystvorten eller mellom kjønnsområdet og endetarmsområdet.

 • Hans massasjeenhet for å tilfredsstille henne

  Hans massasjeenhet for å tilfredsstille henne

  Den kvinnelige massasjeenheten er formet spesielt for å stimulere og tilfredsstille henne. Tuppen av massasjeenheten vibrerer, noe som stimulerer hennes erogene soner. Prøv med en avslappende pulsering på kjønnsleppene, eller hold tuppen av massasjeenheten nedover for å pirre klitoris. Den kan selvfølgelig også brukes på mange andre områder på kroppen.

 • Fire vibrasjonsmodi som er perfekte å tilfredsstille hverandre med

  Fire vibrasjonsmodi som er perfekte å tilfredsstille hverandre med

  Stimulerende opplevelser med flere vibrasjonsinnstillinger og -intensiteter. De fire vibrasjonsmodiene Glow, Wave, Heartbeat og Thrill gir opphissende variasjon. Den eneste begrensningen for bruk av Dual Sensual Massagers, er fantasien.

 • Diskré ladeenhet for trådløs lading og oppbevaring

  Diskré ladeenhet for trådløs lading og oppbevaring

  Dual Sensual Massagers kan lades i den fine, diskré ladeenheten. La den gjerne stå på nattbordet. Ingen kommer til å få vite hva du bruker den til ...

 • Føles komfortabel og sexy mot huden

  Føles komfortabel og sexy mot huden

  De intime massasjeenhetene er laget av et mykt, sensuelt materiale, og de føles komfortable og sexy mot huden. Bruk disse massasjeenhetene i forspillet, og utnytt det at de ligger naturlig i hånden, til å eksperimentere sammen for en opphissende og stimulerende opplevelse, samtidig som dere fortsetter å ta på hverandre.

 • De maler idet dere stryker hverandre forsiktig over kroppen

  Den lave lyden til massasjeenheten forstyrrer ikke de intime øyeblikkene

 • bruk med glidemidler for å forbedre opplevelsen

  Du kan bruke massasjeenheten med vann- eller silikonbasert glidemiddel. Glidemidler gjør at massasjeenheten glir enda mer sensuelt, noe som kan forsterke de erotiske følelsene. Du kan smøre glidemidlene på huden til partneren din før du bruker massasjeenheten, eller du kan ta dem på selve massasjeenheten.

Se alle spesifikasjoner
 • Sammenlignet med Durex Play Dream, Jimmy Jane Form 6 og Lelo Lily

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i