Wake-up Light - hjelper deg å våkne mer behagelig

  Wake-up Light - hjelper deg å våkne mer behagelig

  Det finnes en bedre måte å våkne på

  Under den nordiske vinteren er det mørkt når vi våkner og mørkt når vi kommer hjem. Det kan føles unaturlig å våkne til en ringende vekkerklokke i mørket. Det er ikke rart at vi blir stresset og i dårlig humør. Med Philips WakeUp Lights våkner du gradvis av et lys som blir langsomt sterkere, fra myk gryningsrød via varm oransje til klargul, akkurat som en ekte soloppgang! Denne modellen har fem vekkingslyder som avslutter vekkingen når rommet har blitt fylt av lys. Du våkner av deg selv, mer uthvilt og mindre stresset. Belønnet med designprisen iF Product Design Award (2013). Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 1 499,00
 • Det finnes en bedre måte å våkne på

  Play Pause

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Wake-up Light - hjelper deg å våkne mer behagelig

Våkne gradvis med soloppgangssimulering, Fem naturlige lyder, FM-radio og leselampe, Ett trykk for snooze-funksjon HF3520/01 Finn lignende produkter

Det finnes en bedre måte å våkne på

Wake-up Light - en farget soloppgang

 • Simulering av farget soloppgang vekker deg naturlig

  Simulering av farget soloppgang vekker deg naturlig

  Inspirert av naturens soloppgang øker lyset gradvis i løpet av 30 minutter fra en myk morgenrød farge via oransje helt til rommet er fylt med klart, gult lys. Denne prosessen med å endre et økende lys stimulerer kroppen din slik at den våkner på en naturlig måte. Når lyset har fylt rommet, vil den naturlige lyden du valgte, fullføre oppvåkningsopplevelsen og gjøre deg klar for dagen som kommer.

 • Velg blant fem forskjellige naturlige vekkelyder

  Velg blant fem forskjellige naturlige vekkelyder

  Naturlig lyd spilles ved tidspunktet du har valgt å våkne, for å gjøre oppvåkningsopplevelsen komplett og sikre at du våkner. Volumet til den valgte lyden stiger gradvis i ett og et halvt minutt. Du kan velge blant fem naturlige lyder: Fuglesang, fugler i skogen, zenhage, rolig piano, lyder fra kysten.

 • FM-radioen gjør at du kan våkne med favorittprogrammet ditt på radio

  FM-radioen gjør at du kan våkne med favorittprogrammet ditt på radio

  Dette produktet er utstyrt med en FM-radio. Når Norge går over til DAB (Digital Audio Broadcasting) i 2017, vil radiofunksjonen ikke lenger fungere. Dette vil dog ikke påvirke produktets hovedfunksjoner; lyset og de forprogrammerte vekkingslydene.

 • Lyset på skjermen avtar automatisk når det blir mørkt på soverommet

  Lyset på skjermen avtar automatisk når det blir mørkt på soverommet

  Skjermens lysstyrke justerer seg selv. Hvis soverommet er fylt med lys, vil lysstyrken øke slik at skjermen er lesbar. Når soverommet er mørkt, dempes lysstyrken slik at skjermen ikke lyser opp soverommet ditt når du skal sove.

 • Bare trykk på produktet for å aktivere snooze-funksjonen

  Bare trykk på produktet for å aktivere snooze-funksjonen

  Et lite trykk hvor som helst på Wake-up Light angir snooze-modusen. Etter 9 minutter kommer lyden sakte tilbake igjen.

 • Det eneste Wake-up Light med klinisk bevis for at det virker

  Det eneste Wake-up Light med klinisk bevis for at det virker

  For øyeblikket er Philips Wake-up Light det eneste som har vitenskaplige bevis for at det fungerer. For å kunne gjøre Wake-up Light til det best mulige produktet når det gjelder å vekke deg opp på en naturlig måte og gi deg ny energi, har vi utført mye klinisk forskning. Denne forskningen har blitt utført av uavhengige vitenskapelige institusjoner for å studere og bevise effekten av oppvåkningslys på den generelle oppvåkningsopplevelsen. På denne måten har vi blant annet bevist at Philips Wake-up Light ikke bare vekker deg mer naturlig, men også gir deg ny energi og forbedrer humøret ditt om morgenen.

 • Utviklet av Philips, belysningseksperter i over 100 år.

  Utviklet av Philips, belysningseksperter i over 100 år.

  Philips ble grunnlagt for over 100 år siden som et selskap som produserte og solgte lyspærer. I løpet av 100 år har Philips vokst til et globalt selskap som sørger for nyskaping innen mange forskjellige områder. Men belysning er fortsatt Philips' sjel. Wake-up Light er stolt av å kunne videreføre denne arven ved å bygge på den mangeårige kunnskapen og ekspertisen til verdens mest kjente belysningsekspert.

 • Avtakende lys og lyd sender deg forsiktig til drømmeland

  Avtakende lys og lyd sender deg forsiktig til drømmeland

  Solnedgangssimulasjonen er en lysterapi som brukes før du sovner. Solnedgangssimulasjon forbereder kroppen din på å sovne ved å gradvis redusere lyset og lyden i samsvar med varigheten du har angitt.

 • 92 % av brukerne er enige i at det er lettere å stå opp

  92 % av brukerne er enige i at det er lettere å stå opp

  Uavhengig forskning* viser at 92 % av brukerne av Philips Wake-up Light synes at det er lettere å stå opp (MetrixLab 2011, N=209)

 • 20 innstillinger for lysstyrke slik at du kan tilpasse den slik du foretrekker

  20 innstillinger for lysstyrke slik at du kan tilpasse den slik du foretrekker

  Lyssensitiviteten varierer fra person til person. Vanligvis trenger en person mindre tid på å bli helt våken ved bruk av en høyere lysintensitet. De 20 lysintensitetene til Wake-up light kan bli personlig tilpasset, og til og med bli stilt opp til 300 lux.

 • Fire lysstyrkenivåer for skjerm – du kan justere dem slik du foretrekker

  Fire lysstyrkenivåer for skjerm – du kan justere dem slik du foretrekker

  Lysstyrken på skjermen kan endres mellom høy, middels, lav, veldig lav, av.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i