Screeneo

Screeneo Smart LED-projektor

  Screeneo

  Screeneo Smart LED-projektor

  Se det store bildet

  Du kan glede deg over stor underholdning med et bilde fra 50" opptil 100" med Screeneo, som er plassert bare noen centimeter fra veggen. Den er enkel å flytte rundt i huset og du kan ganske enkelt installere din egen utendørskino i hagen. Den har også fantastisk lyd. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Screeneo Smart LED-projektor

med DVB-T-tuner HDP1550TV/EU Finn lignende produkter

Se det store bildet

 • Fleksibel skjermstørrelse – fra 50–100"

  Fleksibel skjermstørrelse – fra 50–100"

  Opplev filmer, sportsbegivenheter og spill slik du aldri har gjort det før, fra 50" opptil 100". Len deg tilbake og nyt, i komforten i ditt eget hjem. Screeneo kan enkelt plasseres nær alle glatte vegger, du trenger bare å ta tak i det stilige skinnhåndtaket på baksiden av produktet. Hvis du vil vise en tegnefilm for barn på 50" kan du plassere den 10 cm fra veggen, og for favorittfotballkampen på 100" kan du plassere Screeneo 44 cm fra veggen.

 • Integrerte høyttalere og subwoofer

  Integrerte høyttalere og subwoofer

  Du trenger ikke å koble til et lydsystem, takket være den integrerte subwooferen og høyttalerne med en utgangseffekt på 26 W RMS. Den perfekte lydopplevelsen utfylles med Dolby Digital 2.1-lydsystemet.

 • LED-teknologi for strålende farger og lang levetid

  Screeneo bruker LED-teknologi av høy kvalitet til å projisere bilder, filmer og mer i strålende farger, med en varighet på 30 000 timer. Kombinert med den nyskapende Throw-teknologien er du garantert stor suksess når du slår den på.

 • Mer innhold med integrert free-to-air DVB-T-tuner

  Se enda mer med innhold fra free-to-air-kanaler, via den innebygde DVB-T-tuneren.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i