Fidelio

Philips Fidelio SoundHub

2.1-hjemmekinohøyttalere

  Philips Fidelio SoundHub

  2.1-hjemmekinohøyttalere

  Gi TVen din surroundlyd som på kino

  Oppgrader lyden på TVen med SoundHub-hjemmekinohøyttalerne CSS9211 fra Philips. 360Sound-høyttalerne er designet med lyddrivere foran og på sidene for å fylle rommet med en jevn surroundlyd, akkurat som på kino. Se alle fordeler

 • Gi TVen din surroundlyd som på kino

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Fidelio SoundHub 2.1-hjemmekinohøyttalere

Sølv CSS9211/12 Finn lignende produkter

Gi TVen din surroundlyd som på kino

Lidenskap for lyd

 • 360Sound fra høyttalerelementer med front- og sidekanaler

  360Sound fra høyttalerelementer med front- og sidekanaler

  360Sound, som er svært forskjellig fra vanlige 2.1-hjemmekinoanlegg, er designet på en unik måte med tre elementer i hver satellitthøyttaler – én foran og to på siden, som er vinklet for å gi deg førsteklasses lyd. I tillegg til prinsippet med dipoler bruker Philips en merkevarebeskyttet algoritme for å forbedre den omfavnende lydeffekten. 360Sound, som er bygd med førsteklasses akustiske komponenter som soft dome-diskanthøyttalere, Neodiym-magneter og Class D digitale forsterkere, produserer glimrende lyd fra alle vinkler – noe som gir deg en ekte kinoopplevelse i ditt eget hjem.

 • Koble til ekstra AV-enheter via flere lydtilkoblinger

  Koble til ekstra AV-enheter via flere lydtilkoblinger

  Hvis du vil ha surround som på kino til all underholdningen din, kan du enkelt koble ekstra audio/video-enheter til SoundHub-hjemmekinohøyttalerne dine. Du kan for eksempel koble til en Blu-ray- eller DVD-spiller eller en spillkonsoll ved å bruke en av de tilgjengelige digitale eller analoge tilkoblingene: Optisk inngang, koaksialinngang eller to AUX-innganger. Du kan også koble til en mp3-spiller gjennom Music iLink-tilkoblingen på siden.

 • Sofistikert design i aluminium av høy kvalitet

  Sofistikert design i aluminium av høy kvalitet

  Aluminium er førstevalget blant mange av de beste designerne i verden. Aluminum er lett, med sterkt, og det er et autentisk materiale som hjelper deg med å skape en virkelig ikonisk design med ultratynne og robuste profiler som viser frem den suverene konstruksjonen. Sluttresultatet er hjemmekinosystemer som garantert tiltrekker seg oppmerksomhet.

 • Lyd inn for å nyte musikk fra iPod/iPhone/MP3-spiller

  Lyd inn for å nyte musikk fra iPod/iPhone/MP3-spiller

  Lyd inn gjør at du enkelt kan spille av musikken din direkte fra en iPod/iPhone/iPad, MP3-spiller eller bærbar PC via en enkel tilkobling til hjemmekinoanlegget. Det er bare å koble lydenheten til lyd inn-kontakten og nyte musikken med den overlegne lydkvaliteten til Philips-hjemmekinoanlegget.

 • Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Dolby Digital og DTS for flott surroundlyd

  Bytt til digitalt og få maksimalt ut av musikken og filmene dine. Selv stereomusikk får stort lydbilde fordi Dolby Digital og DTS Digital Surround utvider lydbildet fra digital musikk og videoer, skru det opp så du får virkelig oppslukende surroundlyd fra høyttaleren til hjemmekinoanlegget.

 • Enkel å koble til TVen med én enkelt kabel

  Enkel å koble til TVen med én enkelt kabel
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i