HD-videokamera

  HD-videokamera

  Film og del de spesielle øyeblikkene på en enkel måte

  ESee-videokameraet CAM150 er kraftig og vanntett og egner seg utmerket til bruk innendørs eller utendørs, selv i vann eller snø. Avansert antiristing leverer svært skarpe videoer mens opptak i to formater gir deg både HD-format og e-postvennlig format for enkel deling når som helst.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Film og del de spesielle øyeblikkene på en enkel måte

Selv i vann eller snø

 • Rask deling per e-post eller publisering på Facebook/YouTube

  Rask deling per e-post eller publisering på Facebook/YouTube

  Med den innebygde Windows-programvaren er det enkelt å publisere filmer på webområder som YouTube, Facebook, Twitter og Vimeo. Mac-brukere kan enkelt organisere, redigere og dele med iMovie fra iLife. Med en avansert komprimeringsteknikk kan HD-videoformatet (H.264) som brukes i Philips-videokameraer, generere mindre filer enn vanlige videokameraer, digitale kameraer og mobiltelefoner, uten at videokvalitet går tapt. Dermed kan du dele dem raskere. Disse filene kan også brukes av andre programmer, for eksempel iPhoto og Windows Movie Maker.

 • Ta opp klarere og mer stabile videoer med avansert antiristing

  Ta opp klarere og mer stabile videoer med avansert antiristing

  Med avansert antiristing kan du ta opp flotte videoer som du alltid vil være stolt over å dele. Gyrosensorer som er utstyrt med avanserte algoritmer, sørger for stabile videoer uten forvrengning. Sensorene måler avstanden mellom bakken og kameralinsen, og utfører de nødvendige korrigeringene når videokameraet ikke står stødig. Med denne avanserte teknologien får du bilder uten uklarheter hver gang, og du kan forevige de beste øyeblikkene i livet på fantastiske filmer.

 • Opptak i to formater for Full HD-format og e-postvennlig format

  Opptak i to formater for Full HD-format og e-postvennlig format

  Videoer i Full HD er flotte å se på HD-TV-er. Men hvis du vil sende videoen på e-post eller dele den på Internett, må den store HD-filen komprimeres og konverteres til et e-postvennlig format. Videokameraet tar seg av det problemet ved å ta opp i to formater. Du kan slå på funksjonen slik at videoene tas opp i to formater samtidig – Full HD-format (1080p) og e-postvennlig QWVGA-format (240p). På denne måten får du full glede av videoene på HD-TV-en, og du får et format som du øyeblikkelig kan dele elektronisk.

 • Gjenopplev øyeblikkene med flotte detaljer med videoer i Full HD

  Gjenopplev øyeblikkene med flotte detaljer med videoer i Full HD

  Ta opp og nyt filmer i Full HD-kvalitet (Full HD 1080p). "1080" viser til skjermoppløsningen i forhold til antallet horisontale linjer på skjermen. Bokstaven p står for Progressive Scan, eller den sekvensielle visningen av linjer i hvert enkeltbilde. 1080p gir deg en videokvalitet som er overlegen sammenlignet med den som finnes på vanlige mobiltelefoner og digitalkameraer. I tillegg bruker videokameraet samme videoformat som Blu-ray-spillere og -plater – H.264. Dette avanserte formatet sørger for suveren HD-bildekvalitet, slik at du kan kose deg med krystallklare minner på film.

 • Raskt inntrykk for videohøydepunkter i en liten film

  Raskt inntrykk for videohøydepunkter i en liten film

  Gjør et kort sammendrag av videoene du har filmet – med bare ett knappetrykk. Raskt inntrykk (Quick impression) henter automatisk ut høydepunktene i de siste videoene og setter dem sammen til et sammendrag av opptakene. Vis hovedinnholdet i videoene med én gang, eller bruk sammendraget til å minne deg selv på hva du har filmet. Alt du trenger å gjøre, er å velge Raskt inntrykk på videokameraet ditt. Det har aldri vært enklere å gjenoppleve minnene.

 • Blits, autofokus, registrering av ansikt og smil

  Blits, autofokus, registrering av ansikt og smil
 • Opptil 8 megapiksler for bilder av høy kvalitet

  Opptil 8 megapiksler for bilder av høy kvalitet
 • Direktetilkoblingen til TV via HDMI gjør at du kan se videoene dine i HD

  Direktetilkoblingen til TV via HDMI gjør at du kan se videoene dine i HD
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i