trådløs, bærbar høyttaler for flere rom

  trådløs, bærbar høyttaler for flere rom

  Ett knappetrykk for å spille av musikk i alle rom

  Med Philips izzy bærbare høyttaler BM6 kan du spille av musikk trådløst via Bluetooth. Den er sprutsikker, slik at du kan ha den med på badet, kjøkkenet eller utendørs. Start med én og legg til flere etter hvert for å spille av musikk i flere rom. Enkel konfigurering, ingen ruter, passord eller apper. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

izzy trådløs, bærbar høyttaler for flere rom

Bluetooth®, Sprutsikker, Oppladbart batteri, izzylink™ for flere rom BM6B/10 Finn lignende produkter

Ett knappetrykk for å spille av musikk i alle rom

 • Spill av trådløs musikk i ett rom via Bluetooth

  Spill av trådløs musikk i ett rom via Bluetooth

  Med Philips izzy-høyttaleren kan du streame all favorittmusikken din fra telefonen, nettbretter eller datamaskinen uansett hvilken musikk- eller radio-app du bruker.

 • Du kan gruppere opptil fem izzy-høyttaler med izzylink™ og få en Multiroom-opplevelse

  Du kan gruppere opptil fem izzy-høyttaler med izzylink™ og få en Multiroom-opplevelse

  izzylink™ er en trådløs teknologi som bruker standarden IEEE 802.11n for å aktivere flere høyttalere som danner et trådløst nettverk. Nettverket kan kobles til opptil fem høyttalere uten at det er behov for en ruter, Wi-Fi-passord eller eventuelle mobilapper på smartenheter for å konfigurere dem. Du kan enkelt legge flere izzy-høyttalerne til nettverket og lytte til musikk i ulike rom på samme tid. Du kan fortsatt bytte mellom enkeltmodus for individuell avspilling eller gruppemodus for Multirom-avspilling med ett knappetrykk.

 • Ett knappetrykk for å konfigurere izzylink™ – du trenger ingen rutere, passord eller apper

  Ett knappetrykk for å konfigurere izzylink™ – du trenger ingen rutere, passord eller apper

  Konfigureringen krever ingen rutere, passord eller apper. Bare trykk på GROUP-knappen på to høyttalere for å konfigurere for første gang. Gjenta dette for å legge til en tredje, fjerde eller femte høyttaler. Hver gang du holder inne GROUP-knappen, legger du til én ny høyttaler om gangen. Musikkavspilling i flere rom har aldri vært enklere. Når du er ferdig, lagres izzylink™-nettverket selv når høyttaleren er koblet fra.

 • Endre hovedhøyttaleren i gruppen med bare ett knappetrykk

  Endre hovedhøyttaleren i gruppen med bare ett knappetrykk

  Alle høyttalerne i en izzylink™-gruppe kan settes til hovedhøyttaleren som streamer musikk til de andre høyttalerne. Når du vil ta føringen og dele musikken din, trykker du på Bluetooth-knappen på høyttaleren i rommet ditt og deler musikken fra enheten din umiddelbart. De andre høyttalerne i samme izzylink™-gruppe spiller da av samme musikk på samme tid. Dette gjør det veldig enkelt å dele musikken med hverandre.

 • To høyttalerdrivere og passive elementer gir omsluttende lyd

  To høyttalerdrivere og passive elementer gir omsluttende lyd

  Philips izzy BM6 er utstyrt med to heldekkende drivere på 2" koblet til to motstående passive elementer for balansert lyd med klarhet.

 • Innebygd oppladbart Li-ion-batteri for langvarig avspilling av musikk

  Innebygd oppladbart Li-ion-batteri for langvarig avspilling av musikk
 • Sprutsikker design som er ideell for utendørs bruk (IPX4)

  Vanntett design gjør at den kan brukes i våte og regnfylte omgivelser. Den er testet i henhold til strenge IPX4-standarder, og det er bevist at innvendige komponenter beskyttes mot elementene. Dermed kan du nyte musikken innendørs på badet eller på kjøkkenet, eller utendørs uansett værforhold.

 • Bytt musikk umiddelbart mellom to enheter med MULTIPAIR

  Par med to smartenheter samtidig slik at du kan streame musikk fra hvilken som helst enhet du vil, uten at du må slå av og på paringen. Hvis du vil spille en sang på en annen enhet, setter du sangen på pause på den opprinnelige enheten først, og spill av den nye sangen på den andre enheten – som da tar over musikkavspillingen. Denne funksjonen er perfekt til fester, sammen med venner eller når du bare vil spille av forskjellige sanger fra forskjellige enheter. La venner og familie pare samtidig slik at du kan bytte enkelt mellom musikken deres.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i