dokkinghøyttaler med Bluetooth®

  Bluetooth

  dokkinghøyttaler med Bluetooth®

  Sett musikken fri, og lad Android-telefonen

  Dokk Android-telefonen og nyt lydkvaliteten fra denne stilige Philips AS851/10-dokkinghøyttaleren. Den digitale lydbehandlingen gir ren stillhet og krystallklar lyd, og du kan synkronisere musikk mellom telefonen og PCen med Songbird. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

dokkinghøyttaler med Bluetooth®

for Android AS851/10 Finn lignende produkter

Sett musikken fri, og lad Android-telefonen

med denne dokkinghøyttaleren

 • Bruk den stilig designede FlexiDock til å holde/lade Android-telefonen

  Bruk den stilig designede FlexiDock til å holde/lade Android-telefonen

  Philips FlexiDock er perfekt for Android-telefoner. Den er smart utformet slik at de fleste Android-telefoner kan dokkes i den, enten telefonens kontakt er plassert på undersiden, på siden eller til og med på toppen. Dette er det første produktet som tilbyr en så stor fleksibilitet, noe som passer for Android-telefoner som er laget av ulike produsenter uten en standardisert plassering av eller retning på mikro-USB-kontakten. Dokkingstasjonen kan også justeres, slik at den kan holde telefonen i stående eller liggende stilling, og du kan plassere Android-telefonen midt på høyttaleren.

 • Oppdag og del musikk og andre funksjoner via DockStudio-appen

  Oppdag og del musikk og andre funksjoner via DockStudio-appen

  Den kostnadsfrie DockStudio-appen fra Philips har mange unike funksjoner for dokkinghøyttalerne. Du kan lytte til tusenvis av radiostasjoner på Internett fra hele verden, bla gjennom musikksamlingen din og dele det du hører på med venner via Facebook, eller dele bilder av artisten på Flickr. Appen får du med musikkfunksjonen Songbird, slik at du kan oppdage, spille av og synkronisere media sømløst mellom PCen og Android-enheter. I klokkemodus lar appen deg stille inn flere tilpassede musikkalarmer og gir oppdaterte værmeldinger. Appen kan lastes ned helt gratis fra Google play.

 • Bluetooth-streaming av musikk fra Android-enheter

  Bluetooth-streaming av musikk fra Android-enheter

  Lytt til alle favorittsangene dine på en høyttaler som leverer fantastisk lyd. Denne Philips-dokkinghøyttaleren spiller av musikk fra Android-enhetene dine via Bluetooth. Bare last ned den gratis Philips DockStudio-appen, deretter slås Bluetooth på automatisk og kobles til når enheten settes i dokkingstasjonen. Du kan glede deg over kraftig og fremragende lyd, og det er svært praktisk. Det er ikke mye annet som gir bedre lyd.

 • Bruk Songbird til å oppdage, spille av og synkronisere musikk mellom PCen og Android-enheter

  Bruk Songbird til å oppdage, spille av og synkronisere musikk mellom PCen og Android-enheter

  Det enkle og brukervennlige Songbird er et PC-program og en Android-app. Den lar deg oppdage og spille av mediene dine, og synkronisere dem sømløst til PCen. Med de intuitive og kraftige funksjonene for musikkhåndtering kan du oppdage nye artister og musikkstiler direkte i programmet gjennom musikk- og mediebutikker, tjenester og webområder. Spill av biblioteket ditt og mediene dine fra Internett og synkroniser alt sømløst fra PCen til Android-enhetene.

 • Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Digital lydbehandling for livaktig musikk uten forvrenging

  Avansert lydbehandlingsteknologi forbedrer gjengivelsen av musikken slik at hver note resonerer med glassklar presisjon, og hver pause blir gjengitt i urørt stillhet. Den digitale lydbehandlingsteknologien fra Philips gjør ytelsen fra de kompakte høyttalerboksene best mulig, og gir lyd som er klar, detaljert og kraftig uten forvrenging.

 • Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Nøyaktig justerte basspiper for dyp, tett bassgjengivelse

  Det store akustiske volumet på 3L, som er tilordnet hver woofer, er plassert perfekt i forhold til nøyaktig justerte basspiper, som sender lyden bakover, for å gi en imponerende og tett bassytelse fra en så kompakt høyttaler. Resultatet er enestående realisme og en oppslukende lydopplevelse.

 • Sensuelt kurvet bakside for elegant og nøyaktig lyd

  De rene linjene i det sensuelt kurvede baksidedekselet ser flott ut og er også mer effektivt med tanke på akustikken. Kurven er nøye utformet og øker stivheten i høyttalerkabinettet, noe som dramatisk reduserer intern resonans og gir en mer presis og naturlig lydgjengivelse. Du kan glede deg over høyttalere som både ser elegante ut og gir deg uovertruffen lyd.

 • Optimalt akustisk volum som samsvarer med høyttalerkravene

  Smart lyddesign gir deg den beste mulige bassgjengivelsen. Det akustiske volumet som er tilordnet hver mellomtonedriver, passer perfekt til dens akustiske krav. Lave toner gjengis som dype og tette, noe som gir en sterk og fyldig bass.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i