1

X-tremeVision G-force

Pære til frontlys

  -{discount-percentage}%

  X-tremeVision G-force

  Pære til frontlys

  Kraftigere enn noensinne

  Philips X-tremeVision G-force-billyspærer er blant de sterkeste på markedet. De gir bedre lys enn de fleste andre lyskilder til bil med opptil 130 % mer lysstyrke og en uovertruffen lengde på lysstrålen. Dermed ser du lengre, reagerer raskere og kjører tryggere. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kraftigere enn noensinne

Philips X-tremeVision G-force-billyspærer er blant de sterkeste på markedet. De gir bedre lys enn de fleste andre lyskilder til bil med opptil 130 % mer lysstyrke og en uovertruffen lengde på lysstrålen. Dermed ser du lengre, reagerer raskere og kjører tryggere. Se alle fordeler

X-tremeVision G-force Pære til frontlys

Type lampe: H7, Pakke à 1, 12 V, 55 W, Mer lys 12972XVGB1 Finn lignende produkter

Velg riktig lyskilde til bilen din!

Kraftigere enn noensinne

Opptil 130 % sterkere lys

 • Se lengre og reager raskere med opptil 130 % mer lysstyrke

  Perfekt belysning er spesielt viktig på avstand – vanligvis 75–100 meter foran bilen. Philips X-tremeVision G-force øker sikten med inntil 130 % sterkere lys. Dette bidrar til at du kan oppdage hindringer og mulige farer tidligere enn med de fleste andre halogenbaserte frontlys.

 • En av de skarpeste lyspærene for utmerket lys

  Med sin optimaliserte glødetråddesign med høy presisjon, høyt gasstrykk på opptil 13 bar, belegg med høy presisjon og UV-kvartsglass av høy kvalitet setter Philips X-tremeVision G-force en ny standard innen bilbelysning. De er konstruert for optimal ytelse og kompromissløs sikt.

 • Betydelig hvitere lys for bedre komfort og sikkerhet

  Det sterke hvite lyset på opptil 3500 kelvin er betydelig hvitere enn vanlige frontlys. Philips' patenterte Gradient Coating-teknologi gir et kraftigere lys. Dermed får du et av de sterkeste lysene og en svært komfortabel opplevelse når du kjører i mørket.

 • Langvarig sikkerhet, slik at du kan se og bli sett.

  All mulig svikt i en reservedel er en risiko for deg og kjøretøyet ditt. Dette gjelder særlig for frontlykter. Hvert ødelagte frontlys reduserer synligheten og sikkerheten for deg og møtende trafikk. Philips X-tremeVision G-force er optimalisert for en lang og pålitelig levetid. Slik at du kan se og bli sett lenger enn med andre lyspærer med høy ytelse.

 • Ytelse betyr mer lys og lengre levetid

  Philips X-tremeVision G-force-frontlyspærer er laget for enestående ytelse, og de produserer opptil 130 % sterkere lys, uten at det går utover levetiden. Med opptil 450 timer* er levetiden til Philips X-tremeVision G-force vesentlig lengre enn konkurrentenes løsninger i kategorien for mer lys. (*testet ved 13,2 V standard spenning).

 • Lyspærer med varig vibrasjonsmotstand opptil 10G

  Ikke la et hull i veien ødelegge billysene dine. Dagens reiser kan være utfordrende for bilen din. Philips X-tremeVision G-force er utformet for å vare. Disse lampene er testet for en vibrasjonsmotstand på opptil 10G, noe som understreker holdbarheten deres.

 • Blant de tryggeste frontlysene som er tillatt på veien

  Philips X-tremeVision G-force er en av de tryggeste, enkleste og mest effektive måtene å oppgradere bilens frontlykter på innenfor lovlige rammer. De er fullstendig ECE-sertifiserte.

 • Philips foretrekkes av de store bilprodusentene

  De teknologisk avanserte Philips-lysene er godt kjent i bilindustrien og har vært det i over 100 år. Philips' originale kvalitetsprodukter er utformet og utviklet i henhold til strenge kvalitetskontroller (inkludert gjeldende ISO-standarder), noe som garanterer gjennomgående høy produksjonskvalitet. X-tremeVision G-force er kompatibel med vanlige bilmodeller og -merker, som Audi, BMW, Ford, GM, Toyota og Volkswagen. Se produktvelgeren for å finne mer informasjon.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i