1
Billys

WhiteVision

Pære til frontlys

  WhiteVision

  Pære til frontlys

  Sikkerhet har aldri vært så attraktivt

  Philips WhiteVision gir bilens frontlys et intenst utseende med hvitt Xenon-lys, noe som gir deg en førsteklasses kjøreopplevelse i mørket. Med den forbedrede lysstyrken med 40 % hvitere lys sørger WhiteVision for både stil og sikkerhet. Se alle fordeler

 • Sikkerhet har aldri vært så attraktivt

  Play Pause

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Sikkerhet har aldri vært så attraktivt

Philips WhiteVision gir bilens frontlys et intenst utseende med hvitt Xenon-lys, noe som gir deg en førsteklasses kjøreopplevelse i mørket. Med den forbedrede lysstyrken med 40 % hvitere lys sørger WhiteVision for både stil og sikkerhet. Se alle fordeler

WhiteVision Pære til frontlys

Type lampe: H7, Pakke med: 2+2, 12 V, 55 W, w5w-posisjonslys følger med 12972WHVSM Finn lignende produkter

Velg riktig lyskilde til bilen din!

Sikkerhet har aldri vært så attraktivt

Intens hvit Xenon-effekt

 • Philips foretrekkes av de store bilprodusentene

  Philips foretrekkes av de store bilprodusentene

  I 100 år har Philips vært i forkant innen kjøretøybelysning og innført teknologiske nyvinninger som har blitt standard på moderne biler. I dag er hver andre bil i Europa og hver tredje bil i verden utstyrt med Philips-lys.

 • En førsteklasses kjøreopplevelse med intens hvit Xenon-effekt

  Philips WhiteVision-frontlys utkonkurrerer alle blå bilpærer på markedet og er det rette valget for sjåfører som vil kjøre med stil, uten at det går på bekostning av sikkerheten. WhiteVision er den ultimate oppgraderingen for frontlyktene dine med en høy fargetemperatur og stilig, hvit sokkel. Philips-patentert tredjegenerasjons beleggteknologi er utviklingens mesterverk som gjør WhiteVision til den første frontlykten med helt hvitt lys.

 • 100 % lovlig på veien, 100 % intenst hvitt lys

  WhiteVision er ECE-sertifisert og det første intenst hvite lyset som er lovlig på veien. Du får ultimat, god sikt uten å blende møtende biler slik at sikkerheten ivaretas.

 • Uovertruffen levetid for forlenget kjøreglede

  Philips WhiteVision-frontlys (tilgjengelig i H1, H3, H4, H7, T4 W og W5 W) er utformet for å vare. De har lang og pålitelig levetid på opptil 450 timer*. Det er betydelig høyere enn konkurrerende produkter. Dette fører til færre utskiftninger som gjør at du får mer for pengene. (*H4 og H7 er testet på 13,2V standard spenning)

 • Klar stråle med intenst hvitt lys

  Philips WhiteVision-frontlys med intenst hvitt lys og opptil 3700 kelvin lyser opp veien med en klar, hvit stråle som bryter gjennom mørket umiddelbart. En førsteklasses lysstråle for en førsteklasses kjøreopplevelse.

 • Bedre kontrast for bedre sikt og tryggere kjøring

  Mye hvitt lys med en fargetemperatur på opptil 3700 kelvin gjør at frontlysene dine forbedrer refleksjonen fra veimerkinger og veiskilt. Hvitere lys gjør deg oppmerksom om kvelden slik at kveldskjøring blir mer behagelig.

 • Lyskilder til bil fra Philips er svært holdbare

  UV-kvartsglass er sterkere enn herdet glass og svært bestandig mot ekstreme temperaturer og vibrasjoner, noe som eliminerer faren for tidlig svikt. Kvartsglasspærer til bilen fra Philips tåler mer trykk inni pæren og gir kraftigere lys med lengre levetid.

 • Opptil 60 % mer sikt

  Lysmengden er forbedret med 60 % som gjør at du blir mer synlig for andre på veien. Dette forbedrer sikkerheten, noe som gjør det enklere å reagere på potensielle farer langs veien.

 • Farge med hvit Xenon-effekt for en eksklusiv stil

  WhiteVision gir billysene dine samme førsteklasses stil som eksklusive biler. Leveres med to fargematchende w5w-posisjonslys.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i