1
Bærbar lydspiller

Bærbar lydenheter

Bærbar lydenheter
Bærbar lydenheter

Lite betyr mye

Se alle våre bærbare lydenheter

Lite betyr mye

Liten størrelse, stor lyd. Prøv Bluetooth-høyttalere fra Philips, og bli overrasket over kraften og brukervennligheten. Musikk skaper stemning. Det finnes alltid passende musikk til ethvert øyeblikk, enten du er på jobb, er hjemme eller har fri. Alt du trenger, er riktig bærbar høyttaler. Designen er stilig og lett og utviklet av eksperter for å gi deg muligheten til å lytte til musikken du elsker, med den perfekte bærbare høyttaleren.

Bærbare Bluetooth-høyttalere

Philips' bærbare Bluetooth-høyttalere egner seg perfekt for bruk mens du er på farten og gjør det mulig å høre på musikk hvor som helst. Fra elegant og minimalistisk til energisk og kraftfullt – Philips har design og løsninger for mange ulike stiler og preferanser. Koble de bærbare høyttalerne til smarttelefonen eller andre enheter, og få trådløs, kraftfull lyd uansett hvor du er.

Produkthøydepunkter

Slipp lyden fri med bærbare lydenheter

Hør på musikk hvor som helst med bærbare Philips-lydenheter. Ulike enheter dekker ulike behov, og nå kan du lytte på dine egne vilkår. Vil du ha en MP3- eller MP4-spiller til jobbreisene, en retroinspirert hjemmeradio, en høyttaler du kan ta med deg, eller en bærbar dokkingstasjon som lader og spiller av samtidig? Hos oss finner du det du behøver.

Sortimentsoversikt

Trådløse, bærbare høyttalere

Nyskapende tilkoblingsfunksjoner for smidig lyd.

Bærbar kabelhøyttaler

Kan tas med overalt, og kobles til MP3-spilleren, smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen.

Bærbare dokkingstasjoner

Koble til iPhone eller iPad for å spille musikk fra ulike enheter.

Bærbare kassett- og CD-spillere

Fantastisk lyd fra alle kassettene og CD-ene dine.

Bærbar radio

Lytt til favorittprogrammene dine på radioen.

MP3- og MP4-spillere

Digitale musikkfiler rett i lommen