Støttehjemmeside

Philips' støtte

Hva bør jeg gjøre før jeg kvitter meg med det tilkoblede babykameraet?

Før du gir bort eller kaster det tilkoblede Philips Avent-babykameraet, må du tilbakestille det til fabrikkinnstillinger og slette lagrede data på babykameraet.

Når du har koblet fra appen, gjenoppretter du babykameraet til fabrikkinnstillingene. Hold inne av/på-knappen i 10 sekunder når babykameraet er på. Babykameraet starter på nytt. Indikatorlampen blinker grønt og oransje. Tilbakestillingen er fullført når indikatorlampen lyser grønt.

Fabrikknullstilling

Informasjonen på denne siden gjelder for følgende modeller: SCD643/26 .

Ta kontakt med Philips

Vi hjelper deg gjerne

Ser du etter noe annet?

Oppdag alle alternativer innen Philips-kundestøtte