Trådløst musikksenter og stasjon

  Trådløst musikksenter og stasjon

  Sett musikken fri

  Ripp og lagre all musikken på det slanke trådløse musikksystemet Philips Streamium WACS7500 med 80 GB harddisk, og stream låter til forskjellige rom i hele huset. Du får også fargerike albumcover og Internett-radio som gir enda større nytelse.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Streamium Trådløst musikksenter og stasjon

Sett musikken fri

Hør på all musikken i alle husets rom – trådløst

 • Trådløs streaming mellom senteret, stasjonen(e) og PCen

  Trådløs streaming mellom senteret, stasjonen(e) og PCen

  Med et Wi-Fi-nettverk kan du høre på favorittsangene dine mens de uavbrutt streames fra musikkbiblioteket på PCen til det trådløse Streamium-musikksenteret eller til stasjonen(e), eller fra Streamium-senteret direkte til stasjonen(e). Enten lydsamlingen din er lagret på Streamium eller PCen, så kan du fylle hele hjemmet ditt med samme sang eller spille forskjellige sanger i hvert rom – valget er ditt. Det er ingen ledninger, kabler eller problemer. Gled deg over friheten til å høre på alle lydfilene dine hvor som helst i huset.

 • 80 GB harddisk for lagring og avspilling av opptil 1500 CDer

  80 GB harddisk for lagring og avspilling av opptil 1500 CDer

  Den 80 GB store harddisken gir deg en stor lagringskapasitet slik at du får plass til alle de digitale lydfilene dine. Den får enkelt plass til 1500 CDer. Plassbesparende, smart håndtering av lydsamlingen din og enkel tilgang, alt på ett sted.

 • Hør på Internett-radio

  Hør på Internett-radio

  Internett-radio er en lydkringkastingstjeneste som overføres via Internett. Ett av de mest populære formatene er MP3. Noen Internett-stasjoner er tilknyttet en bakkeradiostasjon eller et bakkenettverk, mens andre er rene Internett-radiostasjoner. Det vil si at de er uavhengige og bare kringkaster på World Wide Web. Med Internett-radio kan du glede deg over tilgang til elektroniske radiostasjoner fra hvor som helst i verden, og du kan lytte til mange forskjellige sjangere, få nyhets-, sports- og underholdningsoppdateringer, eller du kan koble deg til favoritt- eller nisjestasjoner fra Andorra til Østerrike.

 • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt med visning av albumcover

  GoGears enkle og intuitive brukergrensesnitt drives av en avansert navigeringsteknologi. Den hjelper deg ikke bare med å sørge for rask og jevn navigering, men gir deg også en morsom multimedieopplevelse som det ikke tar lang tid å mestre. Smarte funksjoner som Album Art – som viser albumcover innebygd i musikkfilene – gir deg muligheten til en rikere opplevelse, akkurat som før, når du så på coveret til en CD eller en LP mens du nøt musikken.

 • Mitt rom, min musikk: lytt til forskjellig musikk i hvert rom

  Mitt rom, min musikk: lytt til forskjellig musikk i hvert rom

  Med Mitt rom og Min musikk kan hvert familiemedlem velge og spille av favorittmusikken sin fra de lagrede samlingene i det trådløse Streamium-musikksenteret. Teknologien for flerbrukertilgang overfører samtidig musikk fra Streamium-senteret til stasjonen. Ett Streamium-senter kan streame musikk til opptil fem stasjoner, noe som gir deg seks forskjellige musikkvalg, slik at hele familien kan høre på musikk i alle rom – samtidig og umiddelbart.

 • Musikkringkasting: Lytt til den samme musikken på alle stasjonene

  Musikkringkasting: Lytt til den samme musikken på alle stasjonene

  Vær din egen DJ på festen, og spill favorittdansemusikken din fra det trådløse musikksenteret til alle trådløse lydstasjoner som er installert på ulike steder i hjemmet ditt. Ypperlig for fester!

 • Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Lytt til musikk overalt: ta musikken med deg fra rom til rom

  Funksjonen for å lytte til musikk overalt lar deg ta med deg favorittmusikken din fra rom til rom i huset uten å måtte navigere på nytt og spille av nettopp det sporet. Du trykker bare på en knapp, og favorittlåten din følger deg overalt i huset.

 • Utvid systemet ved å legge til opptil 5 Wi-Fi-stasjoner

  Utvid systemet ved å legge til opptil 5 Wi-Fi-stasjoner

  Fyll et hvert eller alle rom i huset med all musikken. Ingen ledninger, kabler eller problemer, og definitivt ingen krangling med familiemedlemmer over musikkvalgene. Du kan lagre og spille av musikk fra det trådløse Streamium-musikksenteret, men du kan også streame ett spor – eller forskjellige spor – til opptil fem Streamium-stasjoner rundt om i huset. Det er enkelt med de innebygde, nyskapende funksjonene som Mitt rom, Min musikk og Musikkringkasting. Sett musikken fri, og nyt den hvor som helst i huset.

 • 80 W RMS/senter, 30 W RMS/stasjon med Super Sound Panel

  80 W RMS/senter, 30 W RMS/stasjon med Super Sound Panel
Se alle spesifikasjoner
 • Minnet som faktisk er ledig, kan være mindre på grunn av enhetens forhåndkonfigurering
 • Noen funksjoner krever bredbåndstilgang til Internett

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i