1
PC-tilbehør

Web-kamera

  Web-kamera

  Enkelt web-kamera

  Skype-sertifisering garanterer videochatting med høy kvalitet med 1,3 megapikslers oppløsning, 3x digital zoom og støyreduksjon. Enkel Plug & play-funksjonalitet gjør det enkelt å holde kontakten, og det finnes også et Philips-multimediehodesett. Se alle fordeler

  Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Enkelt web-kamera

Skype-sertifisering garanterer videochatting med høy kvalitet med 1,3 megapikslers oppløsning, 3x digital zoom og støyreduksjon. Enkel Plug & play-funksjonalitet gjør det enkelt å holde kontakten, og det finnes også et Philips-multimediehodesett. Se alle fordeler

Dessverre er dette produktet ikke lenger tilgjengelig

Enkelt web-kamera

Hold kontakten

 • 1,3 megapiksler (interpolert) gir ekstra høy bildekvalitet

  Web-kameraet har 1,3 megapiksler (interpolert) for både video- og bildeoppløsning. Du kan derfor bruke det til å ta høykvalitetsbilder som ser bra ut selv når de skrives ut som store bilder.

 • Jevnt bilde med video på 30 rammer per sekund

  Len deg tilbake og nyt fremragende visning med 30 rammer i sekundet. Dette gir jevnere videobilder og en bedre videochatteopplevelse.

 • 3x digital zoom gir flotte nærbilder

  Zoom inn og ut for å få den perfekte innrammingen for ethvert bilde. Du kontrollerer zoomfunksjonen fullstendig via grensesnittet på skjermen, mens du ser på bildet slik at du kan gi det perfekt justering.

 • Ansiktssporing følger automatisk ansiktet ditt

  Den avanserte kameraprogramvaren oppdager automatisk ansiktet ditt og flytter linsen for å følge deg når du beveger deg. Du blir i midten av bildet selv om du flytter deg under en videokonferanse. Det gir deg frihet til å utrykke deg og snakke naturlig.

 • Roterende kamerakropp for å få kameraet i den retningen du vil

  Nyt web-kamerafriheten med en roterende kamerakropp som gjør at du kan få kameraet i den retningen du vil. Vri kameraet 360° i alle retninger for å filme hvor som helst i rommet, uten å flytte på web-kameraet i det hele tatt.

 • Skype-sertifisert

  Dette web-kameraet er sertifisert av Skype. På den måten kan du være sikker på at du får video og lyd med høy kvalitet, gratis ringetid og direktemeldinger til hvor som helst i verden.

 • Støyreduksjon forbedrer klarheten i talen

  Denne fremragende støyreduksjonsteknologien reduserer bakgrunnsstøyen og forbedrer klarheten i talen, både i stille og støyende omgivelser.

 • Multimediehodesett og hodemikrofon gir best lydkvalitet

  Sammen med webkameraet får du med et Philips multimediehodesett. Hodemikrofonen sørger for optimal lydkvalitet og er behagelig å bruke.

 • Enkel å sette opp og bruke

  Det er like enkelt som 1-2-3 å sette opp og bruke web-kameraet. 1. Installer programvaren 2. Koble til kameraet 3. Umiddelbar videosamtale

 • Fungerer med alle direktemeldingstjenester

  Webkameraet og den tilhørende programvaren er utformet med tanke på alle direktemeldingstjenester. Du kan legge til video i Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger og andre tjenester.

 • Ta, arkiver og håndter bilder med VLounge

  Programvare som gjør det enkelt å ta, behandle og arkivere fotografier og videoklipp. Med noen få museklikk kan du opprette og sende videomeldinger. Denne programvarepakken inneholder alt du trenger for å utnytte Philips web-kameraet ditt til fulle.

 • Med fotograferingsknappen kan du ta flotte bilder umiddelbart

  Webkameraet tar automatisk et bilde når du trykker på denne knappen én gang. Det er en morsom måte å dele bilder på, enten ved å legge dem til i e-post, på websider eller i dokumenter.

 • Monteres sikkert på alle skjermer, bærbare maskiner eller pulter

  Det flerfunksjonelle stativet gjør det enkelt å montere web-kameraet sikkert øverst på skjermen, den bærbare maskinen eller skrivebordet. Denne utformingen er spesielt sikker og vil ikke bevege seg eller falle ned når du er midt i en samtale.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i