Høyttalersystem

  Høyttalersystem

  Det ultimate lydtårnet

  Med effekt på opptil 1000 W og NX Bass-teknologi som leverer dunkende bass kan du holde fester som på en nattklubb! Spill av trådløst fra Bluetooth-kompatible enheter, og spill av MP3-CD-er, USB-pinner og andre enheter via lydinngangen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Det ultimate lydtårnet

 • LED-lyskilder på 290 K for ekte feststemning

  LED-lyskilder på 290 K for ekte feststemning

  Legg til den ultimate atmosfæren, stemningen og gløden til alle fester med tusenvis av fargede lyskilder som flimrer, blinker og flommer i takt med musikken. Velg enkelt lyskildefarger som passer til temaet ditt, eller bare velg en av mange forhåndsinnstillinger på systemet. Trykk på NX-bassknappen for å få et enda mer intenst lysshow.

 • NX-bassknapp for umiddelbart kraftigere lyd og lyseffekter

  NX-bassknapp for umiddelbart kraftigere lyd og lyseffekter

  NX-bass er tilgjengelig i hele utvalget og øker bass og volum midlertidig til det ekstreme. Trykk på NX-bassknappen for umiddelbart å få kraftigere lyd og sprøe lyseffekter og kjenne den kraftige bassen fra subwooferne røske i kroppen.

 • Stream musikk via Bluetooth®

  Stream musikk via Bluetooth®

  Hvis du har en stor musikksamlingen lagret på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, kan du streame den til et NITRO-system ved å bruke digital trådløs Bluetooth®-streaming av musikk som gjør at musikken høres utrolig ut. Å få kraftig lyd har sjeldent vært så enkelt og praktisk.

 • Ripp musikk fra CD-er til en USB-enhet

  Ripp musikk fra CD-er til en USB-enhet
 • 1000 W RMS total utgangseffekt

  RMS står for Root Mean Square, som er en vanlig måleenhet for lydeffekt, eller den elektriske effekten som overføres fra en lydforsterker til en høyttaler, og denne måles i watt. Mengden elektrisk effekt som sendes til høyttaleren, og høyttalerens følsomhet, avgjør hvilken lydeffekt som genereres. Forsterkere begrenses av den elektriske energien de kan forsterke, og høyttalere begrenses av den elektriske energien de kan gjøre om til lydenergi uten å forvrenge lydsignalet. Jo høyere wattforbruket er, desto bedre lydeffekt kommer ut av høyttalerne.

 • Pare med den NFC-aktiverte enheten med ett trykk

  Du kan enkelt pare med en hvilken som helst NFC-aktivert enhet. Borte er komplisert trådløs paring med hodetelefon. Den nye NFC-teknologien er brukervennlig og enkel i bruk med paring med ett trykk for alle NFC-aktiverte smartenheter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i