HD-videokamera

  HD-videokamera

  Dra ganske enkelt øyeblikkene over til TVen eller Internett

  Med Philips ESee CAM200 er det enkelt å ta opp videoer eller ta bilder, og det er enklere enn noen gang å dele. Dra med hånden på berøringsskjermen på 3" for å dele bildene på TVen eller Internett – umiddelbart og trådløst.

 • Dra ganske enkelt øyeblikkene over til TVen eller Internett

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Dra ganske enkelt øyeblikkene over til TVen eller Internett

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dra ganske enkelt øyeblikkene over til TVen eller Internett

via innebygd Wi-Fi

 • Gjenopplev øyeblikkene med flotte detaljer med videoer i Full HD

  Gjenopplev øyeblikkene med flotte detaljer med videoer i Full HD

  Ta opp og nyt filmer i Full HD-kvalitet (Full HD 1080p). "1080" viser til skjermoppløsningen i forhold til antallet horisontale linjer på skjermen. Bokstaven p står for Progressive Scan, eller den sekvensielle visningen av linjer i hvert enkeltbilde. 1080p gir deg en videokvalitet som er overlegen sammenlignet med den som finnes på vanlige mobiltelefoner og digitalkameraer. I tillegg bruker videokameraet samme videoformat som Blu-ray-spillere og -plater – H.264. Dette avanserte formatet sørger for suveren HD-bildekvalitet, slik at du kan kose deg med krystallklare minner på film.

 • Ta opp klarere og mer stabile videoer med avansert antiristing

  Ta opp klarere og mer stabile videoer med avansert antiristing

  Med avansert antiristing kan du ta opp flotte videoer som du alltid vil være stolt over å dele. Gyrosensorer som er utstyrt med avanserte algoritmer, sørger for stabile videoer uten forvrengning. Sensorene måler avstanden mellom bakken og kameralinsen, og utfører de nødvendige korrigeringene når videokameraet ikke står stødig. Med denne avanserte teknologien får du bilder uten uklarheter hver gang, og du kan forevige de beste øyeblikkene i livet på fantastiske filmer.

 • Dra med hånden for å dele videoer eller bilder på TVen

  Dra med hånden for å dele videoer eller bilder på TVen

  Alt du trenger å gjøre for å dele bilder og videoer på ESee-videokameraet, er å dra med hånden på berøringsskjermen. Når du blar gjennom bilder og opptak på videokameraet, kan du bestemme hva du vil dele, kun ved å dra over bildet eller opptaket med hånden. Se favoritter rett på Philips SimplyShare-enheter eller DLNA-kompatible TVer, Blu-ray-spillere, nettverksmediespillere og hjemmekinoanlegg. Du kan til og med dra med hånden og dele bilder på fotorammer fra Philips og nettbrett.

 • Direkte Wi-Fi-opplasting til Facebook, YouTube og Twitter uten PC

  Direkte Wi-Fi-opplasting til Facebook, YouTube og Twitter uten PC

  Det er såre enkelt å laste opp direkte fra videokameraet til webområder som YouTube, Facebook, Tweeter og Picassa – alt du trenger å gjøre, er å dra med hånden på berøringsskjermen på videokameraet, da deles bilder og videoer på det valgte sosiale nettverket, og innholdet blir lastet opp trådløst.

 • Gjør det direkte for trådløs kringkasting av video til webområder via UStream

  Gjør det direkte for trådløs kringkasting av video til webområder via UStream

  Du kan kringkaste begivenheter direkte med Esee-videokameraet, og dele alt som skjer, når det skjer. Alt du trenger å gjøre, er å koble deg til en Wi-Fi-tilkobling og velge Go Live. Det du tar opp, deles da på webområdet UStream hvor venner og familie kan se på, uansett hvor de befinner seg. La de du er glad i ta del i opplevelsene dine, og del alle de beste øyeblikkene i livet, når de skjer.

 • Oppløsning på opptil 10 megapiksler for bilder av høy kvalitet

  Oppløsning på opptil 10 megapiksler for bilder av høy kvalitet
 • 3" berøringsskjerm for enkel og intuitiv kontroll

  3" berøringsskjerm for enkel og intuitiv kontroll
 • Blits, autofokus, registrering av ansikt og smil

  Blits, autofokus, registrering av ansikt og smil
 • Innebygd Wi-Fi for deling uten ledninger eller PC

  Videokameraet har innebygd Wi-Fi, som lar deg dele bilder og videoer på et øyeblikk – uten en datamaskin og uten ledninger. Videokameraet kobler trådløst til Philips SimplyShare-enheter og DLNA-kompatible TVer, Blu-ray-spillere, nettverksmediespillere, hjemmekinoanlegg og fotorammer, og lar deg nyte favorittøyeblikkene dine på en større skjerm. Du kan også laste opp bildene og opptakene til Internett-områder, med brukervennlige innebygde apper for Facebook, Twitter, YouTube og Picassa. Philips ESee gjør deling virkelig enkelt.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i