HD-videokamera

  HD-videokamera

  Film og del de spesielle øyeblikkene på en enkel måte

  ESee-videokameraet CAM102 gir deg krystallklare bilder – med opptak i Full HD. Ta opp videoer ved å trykke på en knapp, og del dem umiddelbart på TV eller over Internett. Kobles enkelt til enheter med integrert USB-kontakt.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Film og del de spesielle øyeblikkene på en enkel måte

Gjenopplev øyeblikkene i HD

 • Med ettrykksfunksjonen kan du fange inn de fine stundene på et øyeblikk

  Med ettrykksfunksjonen kan du fange inn de fine stundene på et øyeblikk

  Gå aldri glipp av et fantastisk øyeblikk igjen. Philips-videokameraet starter opp så raskt at du kan begynne å filme med det samme. Takket være flere avanserte funksjoner, som raskt prosessorhastighet og dedikert signalbehandling, tar det bare to sekunder å starte opp Philips-videokameraet. Knappene er utformet med tanke på enkelthet, slik at alt du trenger å gjøre, er å trykke på én knapp for å begynne å filme i HD. Med Philips-videokameraet er du alltid klar til å fange inn overraskende hendelser, uten å gå glipp av noe.

 • Rask deling per e-post eller publisering på Facebook/YouTube

  Rask deling per e-post eller publisering på Facebook/YouTube

  Med den innebygde Windows-programvaren er det enkelt å publisere filmer på webområder som YouTube, Facebook, Twitter og Vimeo. Mac-brukere kan enkelt organisere, redigere og dele med iMovie fra iLife. Med en avansert komprimeringsteknikk kan HD-videoformatet (H.264) som brukes i Philips-videokameraer, generere mindre filer enn vanlige videokameraer, digitale kameraer og mobiltelefoner, uten at videokvalitet går tapt. Dermed kan du dele dem raskere. Disse filene kan også brukes av andre programmer, for eksempel iPhoto og Windows Movie Maker.

 • Gjenopplev øyeblikkene med flotte detaljer med videoer i Full HD

  Gjenopplev øyeblikkene med flotte detaljer med videoer i Full HD

  Ta opp og nyt filmer i Full HD-kvalitet (Full HD 1080p). "1080" viser til skjermoppløsningen i forhold til antallet horisontale linjer på skjermen. Bokstaven p står for Progressive Scan, eller den sekvensielle visningen av linjer i hvert enkeltbilde. 1080p gir deg en videokvalitet som er overlegen sammenlignet med den som finnes på vanlige mobiltelefoner og digitalkameraer. I tillegg bruker videokameraet samme videoformat som Blu-ray-spillere og -plater – H.264. Dette avanserte formatet sørger for suveren HD-bildekvalitet, slik at du kan kose deg med krystallklare minner på film.

 • 3 sek forhåndsinnspilling foreviger øyeblikk som kommer overraskende på deg

  3 sek forhåndsinnspilling foreviger øyeblikk som kommer overraskende på deg

  Noen ganger blir du overrasket av livets beste øyeblikk. Men med 3 sekunders forhåndsinnspilling kan du ta opp mer på film, selv om du trykker på knappen noen sekunder for sent. Hvis du har valgt 3 sekunders forhåndsinnspilling, vil videokameraet automatisk starte opptaket tre sekunder før du trykker på opptaksknappen. Med denne kontinuerlige bufferen vil du aldri gå glipp av noe på film igjen.

 • microSD-kortsporet gir deg opptil 32 GB med 16-timers HD-video

  microSD-kortsporet gir deg opptil 32 GB med 16-timers HD-video

  Nå kan du ta opp så mye du vil med Philips-videokameraets microSD-kortspor. microSD-kortene er små, men har stor lagringskapasitet og lagrer alle videoene og bildene dine på en trygg måte. Fordi det er så lite, er det ikke noe problem å pakke med seg et par ekstra. Kortsporet i videokameraet tar alle universelle microSD-kort, slik at du kan utvide minnet opptil 32 GB, noe som gir 16 timer HD-video. Det er bare å klikke i vei.

 • Oppløsning på opptil 5 megapiksler for bilder av høy kvalitet

  Oppløsning på opptil 5 megapiksler for bilder av høy kvalitet
 • Direktetilkoblingen til TV via HDMI gjør at du kan se videoene dine i HD

  Direktetilkoblingen til TV via HDMI gjør at du kan se videoene dine i HD
 • Den integrerte USB-kontakten gjør tilkoblingen til PC/Mac enkel

  Den integrerte USB-kontakten gjør tilkoblingen til PC/Mac enkel
Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i