Trådløst Multiroom-musikksystem

  Trådløst Multiroom-musikksystem

  Ett knappetrykk for å spille av musikk i alle rom

  Philips izzy-musikksystem spiller musikk via Bluetooth, CD/USB og FM. Med ett enkelt knappetrykk spiller alle izzy-høyttalerne i huset samtidig musikk fra smarttelefoner, CD/USB og radio-stasjoner. Enkel konfigurering uten bruk av ruter, passord eller apper. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Trådløst Multiroom-musikksystem

veggmontering, CD, MP3-CD, USB, FM, Bluetooth®, med MULTIPAIR BM50B/10 Finn lignende produkter

Ett knappetrykk for å spille av musikk i alle rom

 • Spill MP3-CD, CD og CD-R/RW

  Spill MP3-CD, CD og CD-R/RW

  MP3 står for MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3"). MP3 er en revolusjonerende komprimeringsteknologi som kan gjøre store digitale musikkfiler opptil ti ganger mindre uten at det går ut over lyden i særlig grad. MP3 gir rask og enkel overføring av lydfiler, og har blitt standard lydkomprimeringsformat på Internett.

 • Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Digitalsøking med forhåndsinnstilte stasjoner for ekstra brukervennlighet.

  Finn den kanalen du vil forhåndsinnstille, trykk på og hold nede knappen for forhåndsinnstilling for å lagre frekvensen. Med forvalgte radiostasjoner som kan lagres, får du raskt tilgang til favorittradiostasjonen uten å måtte søke etter frekvensen manuelt hver gang.

 • USB Direct for enkel avspilling av MP3-musikk

  USB Direct for enkel avspilling av MP3-musikk

  Takket være den fullstendige filoverførbarheten, kan du enkelt glede deg over hvor praktisk og morsomt det er å få tilgang til mer digital musikk via den innebygde USB Direct.

 • Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll for optimale musikkstilinnstillinger

  Digital lydkontroll gir deg et utvalg forhåndsinnstilte klangbilder for Balance, Clear, Powerful, Warm og Bright, som du kan bruke til å optimere frekvensområdene for ulike musikkstiler. Hver modus bruker grafisk utjevningsteknologi til å justere lydbalansen automatisk og forbedre de viktigste lydfrekvensene i den valgte musikkstilen. Digital lydkontroll gjør det enkelt å få mer ut av musikken ved at lydbalansen finjusteres etter den typen musikk du spiller.

 • Du kan gruppere opptil fem izzy-høyttaler med izzylink™ og få en Multiroom-opplevelse

  Du kan gruppere opptil fem izzy-høyttaler med izzylink™ og få en Multiroom-opplevelse

  izzylink™ er en trådløs teknologi som bruker standarden IEEE 802.11n for å aktivere flere høyttalere som danner et trådløst nettverk. Nettverket kan kobles til opptil fem høyttalere uten at det er behov for en ruter, Wi-Fi-passord eller eventuelle mobilapper på smartenheter for å konfigurere dem. Du kan enkelt legge flere izzy-høyttalerne til nettverket og lytte til musikk i ulike rom på samme tid. Du kan fortsatt bytte mellom enkeltmodus for individuell avspilling eller gruppemodus for Multirom-avspilling med ett knappetrykk.

 • Ett knappetrykk for å konfigurere izzylink™ – du trenger ingen rutere, passord eller apper

  Ett knappetrykk for å konfigurere izzylink™ – du trenger ingen rutere, passord eller apper

  Konfigureringen krever ingen rutere, passord eller apper. Bare trykk på GROUP-knappen på to høyttalere for å konfigurere for første gang. Gjenta dette for å legge til en tredje, fjerde eller femte høyttaler. Hver gang du holder inne GROUP-knappen, legger du til én ny høyttaler om gangen. Musikkavspilling i flere rom har aldri vært enklere. Når du er ferdig, lagres izzylink™-nettverket selv når høyttaleren er koblet fra.

 • Stream fra alle musikkilder (CD, FM, USB) via izzylink™

  Stream fra alle musikkilder (CD, FM, USB) via izzylink™

  izzylink™ streamer alle musikkildene, favorittappene dine på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen, CD-er, FM-radiostasjoner, via USB og lydinngangen trådløst til alle rom.

 • Spill av trådløs musikk i ett rom via Bluetooth

  Spill av trådløs musikk i ett rom via Bluetooth

  Med Philips izzy-høyttaleren kan du streame all favorittmusikken din fra telefonen, nettbretter eller datamaskinen uansett hvilken musikk- eller radio-app du bruker.

 • Endre hovedhøyttaleren i gruppen med bare ett knappetrykk

  Endre hovedhøyttaleren i gruppen med bare ett knappetrykk

  Alle høyttalerne i en izzylink™-gruppe kan settes til hovedhøyttaleren som streamer musikk til de andre høyttalerne. Når du vil ta føringen og dele musikken din, trykker du på Bluetooth-knappen på høyttaleren i rommet ditt og deler musikken fra enheten din umiddelbart. De andre høyttalerne i samme izzylink™-gruppe spiller da av samme musikk på samme tid. Dette gjør det veldig enkelt å dele musikken med hverandre.

 • Bytt musikk umiddelbart mellom to enheter med MULTIPAIR

  Par med to smartenheter samtidig slik at du kan streame musikk fra hvilken som helst enhet du vil, uten at du må slå av og på paringen. Hvis du vil spille en sang på en annen enhet, setter du sangen på pause på den opprinnelige enheten først, og spill av den nye sangen på den andre enheten – som da tar over musikkavspillingen. Denne funksjonen er perfekt til fester, sammen med venner eller når du bare vil spille av forskjellige sanger fra forskjellige enheter. La venner og familie pare samtidig slik at du kan bytte enkelt mellom musikken deres.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i