1
Skjermer

FHD-LCD-skjerm med USB-C-dokkingstasjon

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/241b7qupbeb_01/241b7qupbeb_01_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  FHD-LCD-skjerm med USB-C-dokkingstasjon

  Koble til på en enklere måte

  Enkel USB-C-tilkobling og krystallklare IPS-bilder. Philips-skjermen i B-serien har en USB-C-kontakt, slik at du kan dokke den bærbare PC-en via en kabel for rask data og video til IPS-visning i Full HD. Den bærbare PC-en lades også. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Koble til på en enklere måte

Enkel USB-C-tilkobling og krystallklare IPS-bilder. Philips-skjermen i B-serien har en USB-C-kontakt, slik at du kan dokke den bærbare PC-en via en kabel for rask data og video til IPS-visning i Full HD. Den bærbare PC-en lades også. Se alle fordeler

FHD-LCD-skjerm med USB-C-dokkingstasjon

B-serien, 24 (23, 8" / 60, 5 cm diag.), Full HD (1920 x 1080) 241B7QUPBEB/01 Finn lignende produkter

Koble til på en enklere måte

med revolusjonerende USB-C

 • Alle tilkoblinger via én USB-C-kabel

  Alle tilkoblinger via én USB-C-kabel

  Den nye USB 3.1 Type-C-kabelen med en slank og vendbar kontakt sørger for enkel dokking med én enkelt kabel. Med USB 3.1 får du de raskeste datahastighetene, 20 ganger raskere enn med USB 2.0, slik at du kan overføre data fra en harddisk til PC-en raskere enn noensinne. Gjør alt enklere ved å koble eksterne enheter til skjermen. Den fungerer som dokkingstasjon med én kabel til den bærbare PC-en. Du får video med høy oppløsning fra PC-en på skjermen. I tillegg kan du lade og få strøm til den bærbare PC-en via USB-C, slik at du ikke trenger ekstra strømledninger.

 • Smal ramme for et sømløst utseende

  Smal ramme for et sømløst utseende

  De nye skjermene fra Philips har svært smale rammer, noe som gir minimalt med distraksjoner og maksimal visningsstørrelse. Skjermer med den svært smale rammen er spesielt godt egnet for flervisning eller hellende oppsett som spill, grafisk design og profesjonelle programmer, og du får følelsen av at du bruker én stor skjerm.

 • SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk belastning ved lange arbeidsdager. Kabelhåndteringen reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Mindre slitsomt for øynene med flimringsfri teknologi

  Mindre slitsomt for øynene med flimringsfri teknologi

  På grunn av måten lysstyrke kontrolleres på LED-bakbelyste skjermer på, opplever noen brukere at skjermen deres flimrer, og dette fører til at de blir slitne i øynene. Philips' flimringsfri teknologi bruker en ny løsning for å regulere lysstyrken og redusere flimring, slik at seeropplevelsen blir mer behagelig.

 • LowBlue-modusen er behagelig for øynene

  LowBlue-modusen er behagelig for øynene

  På samme måte som UV-stråler kan forårsake øyeskader, har studier vist at blått lys med kort bølgelengde fra LED-skjermer kan forårsake øyeskader og påvirke synet over tid. Philips LowBlue er utviklet for velvære og benytter seg av en intelligent programvareteknologi for å redusere skadelig blått lys med kort bølgelengde.

 • IPS-teknologi for fyldige farger og brede visningsvinkler

  IPS-teknologi for fyldige farger og brede visningsvinkler

  IPS-skjermer bruker en avansert teknologi som gir deg ekstra brede visningsvinkler på 178/178 grader, noe som gjør det mulig å se skjermen fra nesten alle vinkler – selv i 90-graders Pivot-modus. I motsetning til standard TN-paneler gir IPS-skjermer deg svært skarpe bilder med levende farger, noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing, men også for profesjonelle programmer som krever nøyaktig fargegjengivelse og jevn lysstyrke hele tiden.

 • PowerSensor sparer opptil 80 % på strømkostnadene

  PowerSensor sparer opptil 80 % på strømkostnadene

  PowerSensor er en innebygd «menneskesensor» som sender og mottar uskadelige infrarøde signaler for å finne ut om brukeren er til stede, og som automatisk reduserer lysstyrken på skjermen når brukeren går bort fra skrivebordet. Det reduserer strømkostnadene med opptil 80 % og forlenger levetiden for skjermen.

 • EasyRead-modus for en papirlignende leseopplevelse

  EasyRead-modus for en papirlignende leseopplevelse
 • Innebygde stereohøyttalere for multimedier

  Et par stereohøyttalere med høy kvalitet er bygd inn i skjermenheten. De kan være synlige fra fronten, eller usynlige pekende nedover, pekende oppover, pekende bakover, osv. avhengig av modell og utforming.

Se alle spesifikasjoner
 • Ordet/varemerket IPS og de tilhørende patentene på teknologier tilhører sine respektive eiere.
 • For Videooverføring via USB-C må den bærbare PC-en / enheten din støtte USB-C DP Alt-modus
 • For USB-C-strøm- og ladefunksjonen må den bærbare datamaskinen støtte spesifikasjonene for standard USB-C-strømforsyning. Sjekk brukerhåndboken for den bærbare PC-en eller produsenten for å få mer informasjon.
 • Aktiviteter som skjermdeling og strømming av video og lyd over Internett kan påvirke nettverkets ytelse. Maskinvaren og nettverkets båndbredde og ytelse bestemmer den generelle lyd- og bildekvaliteten.
 • NTSC-område basert på CIE 1976
 • sRGB-område basert på CIE 1931
 • Svartid som tilsvarer SmartResponse
 • EPEAT Gold eller Silver er kun gyldig der Philips registrerer produktet. Gå til www.epeat.net for registreringsstatus i landet der du bor.
 • Den bærbare PCen, tastaturet, og musen som vises, er kun ment som illustrasjon og følger ikke med produktet.
 • Skjermen kan se annerledes ut enn på aktuelle bilder.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i