Bytt ut kjøttet og prøv fisk i tacoen neste gang du lager denne populære retten. Slik lager du sprø og deilig taco i Philips Airfryer på bare 10 minutter! Se hele oppskriften her.
1. Bland sammen 1-2-3-lake ved å koke opp eddik, sukker og vann. Hell 1 dl av laken over sennepsfrøene og resten over rødkålen. La trekke i kjøleskapet frem til servering.
2. Skjær stilkene av korianderen og finhakk. Bland majones med presset hvitløk. Sett i kjøleskapet.
3. Strø salt på fisken og dobbeltpaner ved først å dyppe den i mel, deretter sammenpisket egg og til slutt strøkavring. Spray med litt olje og tilbered fisken 5-6 minutter i Airfryer på 200 grader
4. Ta opp fisken, legg i tortillalefsene i et par omganger og kjør dem 1 minutt på 200 grader
5. Legg marinert rødkål i bunnen av tortillalefsen, fortsett med fisken og sausen, og garner med marinerte sennepsfrø, koriander og litt habanerosaus for å skape litt sting.