Slik lager du en frisk caesarsalat med grillet kylling og krutonger på bare 15 min med Philips Airfryer – raskt og enkelt! Se hele oppskriften nedenfor!
Porsjoner4,Koke-/steketid15 minutter
Airfryer
Ingredienser
2 utbenede kyllingklubber
1 romanosalat
2 avokado
1 ss finhakket gressløk
100 gram lyst brød
Olivenolje
4 ansjosfileter, finhakket
1 hvitløkfedd, presset
1,5 dl majones
½ dl crème fraîche
1,5 dl revet parmesan
1 ss sitronsaft
Salt og pepper
Fremgangsmåte
1. Pensle kyllingklubbene med olivenolje. Strø godt med salt på begge sidene. Legg dem i airfryeren din med skinnsiden opp. Grill i 12 minutter på 200 grader. Ta ut når skinnet er gyllent og sprøtt. Transjer kyllingen rett før servering.
2. Skjær brødet i store terninger, og legg det i en panne. Hell olivenolje, salt og svart pepper over, og bland. Legg brødbitene i airfryeren, og kjør i 4–5 minutter på 200 grader.
3. Skjær romanosalaten grovt og bland med halvparten av cæsardressingen og brødkrutongene på et fat.
4. Topp med resten av dressingen, avokado i båter og den transjerte kyllingen
5. Drypp litt sitron over, og garner med gressløk.
Slik lager du dressingen:
1. Bland ansjos, hvitløk, majones og crème fraîche i en hurtigmikser.
2. Hell blandingen i en skål, tilsett parmesan, sitronsaft og svart pepper. Bland godt.
3. Spe med litt vann hvis sausen blir for tykk. Juster også saltmengden hvis det trengs.