Slik lager du perfekt, saftig og gyllenbrun “fritert” kylling med bare luft i Philips Airfryer på 20 minutter. Se hele oppskriften nedenfor.
Porsjoner4,Koke-/steketid20 minutter
Airfryer
Ingredienser
2 egg
2 ts oregano
1 dl rømme
1 ss dijonsennep
1 kilo kyllingklubber, vinger eller lår
4 ss strøkavring
2-3 ss “hetsås”
50 gram smør
Salt
Fremgangsmåte
1. Visp eggene og bland i oregano, rømme og sennep.
2. Strø salt på kyllingstykkene, dypp dem i eggeblandingen og paner i strøkavring.
3. Legg de panerte kyllingstykkene i Airfryer med skinnsiden opp. Grill på 180 grader i 15 minutter. Husk at vinger har litt kortere grilltid enn kylllinglår.
4. Imens har du et par ss hetsås i en gryte, tilsetter 50 gram smør og lar det koke i 1 minutt. Hold sausen varm.
5. Ta opp kyllingen og server den sammen med sausen.