Mer enn bare skjermer

Philips Professional-skjermer.

Om oss


Philips Professional Display Solutions bygger på merkets omfattende bakgrunn innen innovasjon. Med over 40 års erfaring med bedrifter i alle mulige bransjer blir vi veiledet og inspirert av visjonen vår om å bringe overlegen teknologi og førsteklasses tjenester til markedet, med fokus på bærekraft.

produktene våre

Produktene våre


Som en drivkraft i AV-bransjen skaper vi profesjonelle TV-er, skiltløsninger og for alle bransjer og bedriftsnisjer. Innovasjonene våre er utformet for å hjelpe deg med å engasjere publikum i den mest naturlige formen, med intuitiv brukervennlighet og god ytelse som fanger oppmerksomhet. Når du bruker profesjonelle skjermløsninger fra Philips, kan en skreddersydd montering av alle former og størrelser strategisk tilpasses av ekspertteamet vårt for rask distribusjon med sømløs programvareintegrering.

Vår visjon


Hjertet av Philips Professional Display Solutions drives av en visjon om å styrke hverdagslivet til mennesker i en fremtid uten grenser. I samarbeid med små, mellomstore og store bedrifter over hele verden har vi introdusert innovasjoner innen programvare- og maskinvareteknologi for å skape en optimalisert forbindelse mellom merker og publikum.
 

Vår visjon

Oppdraget vårt


Et bedre bilde for en bedre verden. Så enkelt er det. Philips Professional Display Solutions er her for å inspirere mennesker til å komme i kontakt med innholdet som gir positive opplevelser. Ved å kombinere tilkoblingsmuligheter på neste nivå, engasjerende grafikk og en imponerende design er målet vårt å styrke arbeidet med fremtidige innovasjoner.

Oppdraget vårt

Våre pilarer


Tre pilarer. Tre veiledende prinsipper. Her er det som gjør Philips Professional Display Solutions annerledes.

Virkningsfull tradisjon


Hver innovasjon vi skaper, drives av ønsket om å gi en positiv innvirkning på mennesker. Vi begynte med den første Philips Hotel TV-en for over 40 år siden, og vi har kontinuerlig introdusert et omfattende utvalg av profesjonelle TV-er og skiltløsninger som har omdefinert bransjestandarder, inkludert den allsidige, rammeløse LED-videoveggen.

Virkningsfull tradisjon

Nyskapende teknologi


Inspirasjon fører til innovasjon. Som vårt brukervennlige CMND-systemadministreringsverktøy – for alt fra installasjon til daglig drift. Eller de Android-drevne SoC-skjermene og analysefunksjonene på Pro-TV-ene våre. Din tilbakemelding hjelper oss med å lage bedre produkter.

Nyskapende teknologi

Betydningsfulle løsninger


Enten du velger å kjøpe én eller en hel flåte av profesjonelle skjermer fra Philips, er skjermen bare begynnelsen. Vi samarbeider med programvarepartnerne våre for å lage produkter som gir reelle svar. De gjennomgående løsningene våre er fleksible og pålitelige og hjelper deg med å dekke kravene i bransjen din.

Betydningsfulle løsninger

Vår strategi

Styrkende strategi


Hvis du vil gjøre en forskjell i verden må du være forskjellen. Vi ønsker å sette hver enkelt person og bedrift i stand til å nå målene sine gjennom teknologiske fremskritt og bærekraftige handlinger. Derfor er Philips Professional Display Solutions stolte av å kunne presentere en komplett løsningspakke for alle.

Åpen plattform


Alle leverandørnivåer, alle bransjer og alle regioner. Vi har bygget en åpen plattform for at programvare- og maskinvarepartnerne våre kan integrere sine egne CMS- og tilpassede backend-løsninger sømløst med produktene våre. Det er bare å koble til og spille av, med null konfigurering – noe som gjør monteringen både tidsbesparende og kostnadseffektiv.

Livstidsløsninger


En sømløs digital opplevelse er bare begynnelsen. Alle de profesjonelle TV-ene og skiltløsningene våre kan oppgraderes med ekstra maskinvare- og programvarealternativer som dekker dine behov. Og vi har til og med et tilbakekjøpsprogram som gjør det enkelt for deg å opprettholde den nyeste teknologien samtidig som kostnadene reduseres.

Kundeforhold


Fokuset vårt på sluttbrukeren gir kunder og partnere muligheten til å skape perfekte, skreddersydde opplevelser for enhver situasjon. En internasjonal tilnærmingsmåte for kontoadministrasjon kombinert med det spesialiserte partnerprogrammet vårt gjør at programvareintegratorene våre kan bygge og distribuere pålitelige, prisbelønte løsninger i alle størrelser. 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.