Profesjonell TV

  Her finner du avanserte tilkoblingsmuligheter, mange smarte funksjoner og bildekvalitet med svært høy oppløsning. Den nyeste serien med profesjonelle TV-løsninger fra skaper den ultimate opplevelsen i alle forretningsbransjer. Med nyskapende funksjoner og overlegen design er det nå enklere å oppnå målene og ambisjonene dine. 
  TV i et pasientrom

  Gjør det  enkelt


  Alle Philips' profesjonelle TV-er er utformet for å dekke bestemte behov i hver bransje. Du finner den perfekte løsningen for dine behov – fra avanserte tilkoblingsmuligheter til industritilpasset design. Helse, detaljhandel, firma, restaurantbransjen, underholdning, utdanning, transport, hotellbransjen og offentlige steder er bare begynnelsen.
  TV på et hotellrom

  Utformet for resultater


  Øk engasjementet og effektiviteten, få de siste nyskapningene til merket ditt, og vis hva du kan med MediaSuite, PrimeSuite, EasySuite, Studio og Heartline. Android og CMND gir deg full kontroll med flere måter å koble til og fengsle på.
  Profesjonell skjerm fra Philips i en kontorresepsjon

  Laget for forretningsbransjen


  Alle de profesjonelle TV-løsningene fra Philips er spesialdesignet med de riktige funksjonene og den rette presisjonen for å passe til spesifikke bransjekrav. Bedrifter, utdanning, transport, hotellbransjen og helse er bare begynnelsen.

  Oppdag Pro-TV-er

  Se hvordan profesjonelle skjermløsninger fra Philips oppretter tilpassede installasjoner for å hjelpe verdens ledende merker med å nå målene sine.