Slipp fantasien din løs

  LED-løsninger fra Philips: Nytt nivå innen digital skilting

  klar for å gi inntrykk

  Klar for å gi inntrykk


  Estetisk skjønnhet møter allsidig design. De nyeste LED-løsningene fra Philips holder deg et steg foran de andre. Kommunikasjonen på skjermen kommer til live med utrolig levende farger og svært høy lysstyrke i alt fra hurtiggående videoer til statiske bilder.

  Den nyskapende rammefrie utformingen gjør at LED-løsningene fra Philips passer perfekt til å koble sammen flere enheter for å sette opp en sømløs videovegg i alle mulige størrelser. Gjør deg klar for å gi et svært godt inntrykk med et tilpasset oppsett som fengsler og engasjerer publikum.

  Ytelse på nytt nivå: en klarere idé for deg

  optimal bildekvalitet

  Optimal bildekvalitet

  Et bilde sier tusen ord. Derfor fortjener alle deler av innholdet på skjermen så klar og høy oppløsning som mulig. LED-teknologien fra Philips gir overlegent dype svartfarger og farger med høy lysstyrke for optimal ytelse. Fordi perfeksjonisme ligger i detaljene, kan alle panelenes kalibreringsinnstillinger tilpasses for korrigering av hele skjermen.

  pålitelig partner

  Pålitelige partnere

  Philips Professional Display Solutions Academy sørger for at alle LED-partnerne våre er personlig opplært til å bli produkteksperter. Det betyr at bare de beste løsningsarkitektene og teknikerne er sertifiserte til å bli førsteklasses partnere for Philips’ LED-installasjoner. Alle LED-produktene våre er attpåtil EMC-klasse B-, CE-UL- og europeiske TÜV-godkjente.

  fleksibel montering

  Fleksibel montering 

  Å montere en vanlig skjerm på veggen er en relativt enkel jobb. LED-installasjoner krever imidlertid noen spesielle hensyn. Størrelsen på skjermen samt kompleksiteten i utformingen er tatt hånd om når Philips står for optimaliserte installasjoner og konfigurasjoner som kan utføres enkelt. Du kan forvente deg slanke paneler, utformet varmespredning, tilgang fra frontpanelet og en rammefri designeleganse fra alle de tilpassede løsningene.

  skjermkonfigurasjoner

  Skjermkonfigurasjoner

  Å sette opp en bedre skjerm er enklere enn noensinne. Alle komponentene du trenger, er inkludert i et brukervennlig sett som består av kabler, kontroller, rammer og standardforhold i FHD og UHD. Settene leveres i en rekke størrelser fra 110” til 880” så du kan sette opp den perfekte skjermen, og de kommer også med kantforbedring. Settene er tilgjengelige med forhåndsdefinerte skjermkonfigurasjoner for installasjoner som er klare til bruk.

  led-skjermkontroll

  LED-skjermkontroll

  Vi har slått oss sammen med Novastar, som er en pålitelig global leder innen skjermkontroller, for å gi deg det aller beste innen LED-kanaler. Dette sikrer en optimal opplevelse med skalering, flere videoinnganger, FHD- og UHD-kontroller og mellom 6 og 16 kanaler med overlegen kvalitet.

  optimal service

  Optimal service

  Philips er stolte over å kunne tilby kvalitetstjenester, løsninger og personlig oppmerksomhet til hver enkelt kunde ved behov. Fra hente- og returgarantier til kalibreringstjenester etter salg. Philips’ vilje til å overgå bransjens forventninger når det gjelder støtte og inkludering, er bare enda en grunn til at Philips er et steg foran de andre.

  Uendelig mange muligheter …

  Utvalget av  LED-skjermer

  Visualiser det
  med ARc


  Augmented Reality Configurator gjør det enkelt å forhåndsvise hvordan et tilpasset oppsett fra Philips Professional Display Solutions kommer til å se ut på en hvilken som helst plass. Den brukervennlige ARc-appen fungerer på alle mobile enheter for å gi en nøyaktig visualisering av frittstående skiltskjermer og videovegginstallasjoner. Tilgjengelig for nedlasting fra Google Play Store og App Store.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.