Skiltløsninger

  Oppdag den nyeste serien med skiltløsninger med profesjonelle skjermløsninger fra Philips– designet for å oppnå best mulig resultat. Med svært høy lysstyrke og ekstremt høy oppløsning blir innholdet levende for større publikumsengasjement og bedre resultater. Utforsk de bransjespesifikke nyskapningene, og skap et perfekt tilpasset oppsett for dine behov.
  Skjerm på møterommet i en bedrift

  Klar for  virksomheten


  Den nye skjermen i B-serien integreres sømløst i bedriftssystemer for effektiv kontroll, og gir smartere tilkobling, både trådløst og direkte for uavbrutte møter.
  Interaktiv digital skilting – berøringsteknologi | Personer som venter i resepsjonen

  Utformet for ytelse


  Lag en egendefinert videovegg med den rammeløse LED-skjermen, eller opplev de unike funksjonene til skjermene i Q-serien, D-serien, P-serien, T-serien, C-serien, H-serien og X-serien. Gjør mer med Android – skap interaktive opplevelser med berøringsteknologi, eller bruk CMND for smartere kontroll.
  Dynamisk digital skilting – LED-videovegg | En mann som går rundt i en butikk

  LED-videovegg  skjerm


  Gled deg over fullstendig kreativ frihet med den rammeløse LED-videoskjermen, som lar deg kombinere så mange skjermer du vil for å opprette en egendefinert form i ønsket størrelse.

  Oppdag skiltproduktene

  Se hvordan profesjonelle skjermløsninger fra Philips oppretter tilpassede installasjoner for å hjelpe verdens ledende merker med å nå målene sine.