Løsninger for alle bedrifter
Bedrift

Bedriftsløsninger


Profesjonelle skjermer fra Philips er tydelige og virkningsfulle og gir et godt førsteinntrykk samtidig som samarbeidet blir bedre. Enten du lanserer et nettverk av TV-er til lobbyen eller berøringsskjermer til møterommet, eller installerer en frittstående videovegg på vaktrommet.

Bedriftsløsninger
Hotell

Løsninger for hotellnæringen


Gi gjestene en minneverdig opplevelse. Profesjonelle TV-er og skiltløsninger fra Philips hjelper deg med å holde driften i gang – fra førsteklasses profesjonelle TV-er på rommet til berøringsskjermer ved innsjekking. Unike funksjoner som Ambilight og CMND gir deg økt interaktivitet, større kontroll og bedre stil.

løsninger for hotellnæringen
Utdannelse

Utdanningsløsninger


Skap et inspirerende læringsmiljø – enten du lærer bort former til førskoleelever eller utforsker kvantesammenfiltring. Engasjer dem med en berøringsskjermtavle, eller vis innhold fra fire individuelle innganger på én skjerm.

utdanningsløsninger
Underholdning

Underholdningsløsninger


Sømløse og rammefrie videovegger på en spillmesse. Sportsresultater sendt i sanntid på TV-er på profesjonelt nivå. Enten det er et midlertidig bakteppe eller en permanent nettverksløsning, gjør de profesjonelle skjermene fra Philips det enkelt å informere og glede.

underholdningsløsninger
helsetjenesten

Løsninger for helsesektoren


Bedside TV-er med antimikrobielt kabinett. Informasjonspunkter med berøringsskjerm på sykehuset, på legekontoret eller på apoteket. En Philips Healthcare Display er enkel å administrere og bruke – fra installasjon til daglig betjening.

løsninger for helsesektoren
Offentlige lokaler

Løsninger for offentlige rom


Skiltskjermer med høy lysstyrke. Informasjonsstasjoner med berøringsskjerm. Profesjonelle TV-er med oppsiktsvekkende bildekvalitet. Philips Professional-skjermer gjør det enkelt å kommunisere med besøkende. Fra veivisning til åpningstale – hold på oppmerksomheten deres.

løsninger for offentlige rom
Handel

Løsninger for handelsstanden


Bli sett. Med imponerende oppløsning og skarp kontrast gir profesjonelle skjermer fra Philips et imponerende inntrykk. Enten det er en skjerm med svært høy lysstyrke som blir lagt merke til, eller en smart berøringsskjerm som kan vise målrettet innhold.

handel
Transport

Løsninger for transport


Skjermer som alltid er på, i avgangshaller. Svært tydelige videovegger i kontrollrom. En profesjonell skjerm fra Philips gir en mer behagelig reiseopplevelse både dag og natt, om du skal hjelpe reisende med å finne veien, eller ta viktige avgjørelser i sanntid.

løsninger for transport
Restaurantbransjen

Løsninger for restaurantbransjen


Robuste skjermer laget for å holde det gående på et 24-timers kjøkken. Tydelige digitale menytavler. Bestillingsstasjoner med berøringsskjerm. Fargesterke bar-TV-er. Profesjonelle skjermer fra Philips er enkle å administrere uansett om du driver en bar, en kafé eller en hotellrestaurant.

løsninger for restaurantbransjen
Kringkasting

Løsninger for kringkasting


Aktiver direktesendt TV, interaktive kontroller og flere kilder i kringkastingsstudioet og nyhetsrommet ved hjelp av den nyeste teknologien for digital skjerm. Berøringsskjermfunksjonalitet gjør programledere i stand til interaktiv historiefortelling, mens teamet kan kontrollere innhold raskere.

løsninger for kringkasting

Skiltløsninger

Profesjonelle TV-er

Profesjonelle TV-er

Ta kontakt


Det finnes flere måter å koble til profesjonelle skjermløsninger fra Philips på. Trenger du mer informasjon? Vi kan hjelpe deg. Oppdag alternativene og slå av en prat.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.