1
Misfarging av tenneneTannbleking

Behandle misfargede tenner

whitening

Hvitere tenner over hele verden

 

Tannbleking som et middel til å motvirke misfarging på utsiden av tennene, er en av de mest etterspurte prosedyrene i dagens kosmetikkindustri. Millioner av mennesker ønsker seg et hvitere smil. Etter hvert som flere bleker tennene, øker forventningene om at prosedyren skal gå trygt, smertefritt og raskt.

Pasienter med overfølsomhet


Med Philips Zoom kan du skape en tannblekingsplan som passer perfekt til pasientenes behov. Zoom WhiteSpeed gir dramatiske resultater etter bare ett besøk hos tannlegen. Philips Zoom DayWhite og NiteWhite kan brukes hjemme, og det finner forskjellige blandinger som kan tilpasses de forskjellige pasientenes behov. DayWhite Gentle med ACP og kaliumnitrate gir ekstra lindring til personer med ekstra følsomme tenner.
whitening

Holder smilene hvite

 

Det er mye pasientene selv kan gjøre for å bevare resultatet og bekjempe ytterligere misfarging av tennene sine. Enkle livsstilsendringer, som å slutte å røyke eller redusere kaffeinntaket, kan bidra til at man slipper å få nye flekker på utsiden av tennene. Regelmessig puss med en elektrisk tannbørste holder smilet hvitt lenger. Og produkter som Philips Zoom Whitening Pen kan bidra til å holde smilet hvitt mellom de profesjonelle behandlingene.

Anbefalte produkter

Philips Zoom In-office

 

Philips Zoom WhiteSpeed, det tannblekingsmerket som er mest etterspurt av pasientene

*I USA.

Kjøp nå

FlexCare Platinum

Philips Zoom Take-home

 

Tannbleking for hjemmebruk som er like unik som pasientene dine

 

 

 

Kjøp nå

DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

 

Fjerner opptil sju ganger så mye plakk som en manuell tannbørste og forbedrer tannkjøtthelsen på bare to uker

Kjøp nå