1
Mellom tennene

 

 

Interdental rengjøring

Den enkleste måten å rengjøre effektivt mellom tennene på

hard-to-clean-spaces

Alle trenger å gjøre rent mellom tennene

 

Selv om pasientene skjønner at det er nødvendig å bruke tanntråd, er det mange som ikke gjør det eller ikke klarer det. Tannhelsepersonell kommer nå med konkrete anbefalinger basert på pasientens evner, omstendigheter og behov. I dag finnes det mange interdentale enheter å velge blant.

Gjør interdental rengjøring lettere

 

For mange tannleger og tannpleiere er utfordringen å få pasientene til å følge opp behandlingen. Særlig bruk av tanntråd kan være en vanskelig øvelse å mestre. I tillegg kan det være tidkrevende. For pasienter som ikke bruker tanntråd regelmessig, kan produkter som gjør det lettere å rengjøre mellom tennene, bokstavelig talt redde tannkjøttet deres.

Philips-Sonicare-Airfloss-in-action

Banebrytende teknologi

 

Philips Sonicare AirFloss Ultra er spesialutviklet for å gi pasientene en enkel og effektiv måte å rengjøre mellom tennene på. Det er bare å peke og trykke for å gjøre rent mellom tennene og under tannkjøttranden på mindre enn ett minutt. Med sin banebrytende microburst-teknologi kan Philips Sonicare AirFloss Ultra forbedre den interproksimale tannkjøtthelsen på bare to uker.

Anbefalte produkter

Philips Sonicare AirFloss Pro

Philips Sonicare AirFloss Ultra

 

Ved forsiktig å spyle vekk plakk som ikke ble fjernet under tannpussen, bidrar AirFloss Ultra til å forhindre at det oppstår hull mellom tennene

 

Kjøp nå

Philips Sonicare AirFloss Pro Nozzles

Philips Sonicare AirFloss Ultra-dyser

 

Tynn vinkeldyse og ledetupp gjør det lett å finne rett plassering. Utviklet for lett tilgang til utilgjengelige områder.

 

Kjøp nå