1
Følsomme tenner

 

 

Overfølsomhet

Løsninger for overfølsomme

tenner

sensitivity-info

Lindring for overfølsomme tenner

 

Millioner av voksne plages med overfølsomme tenner. Du har sannsynligvis flere pasienter med dette problemet. Alle som sliter med overfølsomt dentin, vet at det ikke er noe kjekt. De ønsker bare å få slutt på lidelsene.

sensitivity

Skånsom behandling

 

Også overfølsomme tenner er avhengige av at plakkdannende bakteriebelegg blir fjernet. I dag finnes det en teknologi som gir pasientene kontrollen, slik at de kan redusere overfølsomheten mens de pusser tennene, samtidig som de får maksimal plakkontroll. I tillegg har forskningen vist at det å bruke Philips Sonicare sammen med midler som reduserer følsomheten, gir bedre resultater i hele munnhulen og gjør det lettere å nå inn til de følsomme områdene.

Unngå å slite ned dentinet

 

En elektrisk tannbørste kan hjelpe mot overfølsomhet. Philips Sonicare DiamondClean-tannbørsten har en følsom modus som gir en skånsom, men grundig rengjøring. Studier har vist at denne børsten gir betydelig mindre dentinslitasje enn den manuelle tannbørsten.

Anbefalte produkter

Philips Sonicare PerioRx

Philips Sonicare FlexCare Platinum

 

Med ni unike alternativer for børsting, en intuitiv trykksensor og avansert børstehodeteknologi gir Philips Sonicare FlexCare Platinum deg langt mer enn bare tradisjonell rengjøring. Du får suveren fjerning av plakk og sunnere tannkjøtt.

 

Kjøp nå

DiamondClean
Philips Sonicare DiamondClean

Fjerner opptil syv ganger så mye plakk enn en manuell tannbørste fra steder som er vanskelige å nå. Gir optimal rengjøring mellom tennene og langs tannkjøttkanten og sørger for sunnere tannkjøtt på bare to uker.

Kjøp nå