1
Tannkjøtthelse

 

 

Tannkjøttbetennelse

Stopp infeksjonene tidlig

moderate-chronic-gingivitis

Tannkjøtthelse

 

Plakkindusert tannkjøttbetennelse rammer en betydelig andel av befolkningen. Du bruker sannsynligvis mye tid på å informere pasientene om denne tilstanden. Noen former for tannkjøttbetennelse gir lite eller ingen ubehag i tidlige stadier, og enkelte merker kanskje ikke at de lider av det i det hele tatt. Den gode nyheten er at tannkjøttbetennelse uansett kan reverseres.

sonicarevsmanual

Reduser tannkjøttbetennelsen

 

Hvor raskt gingivitt kan reverseres, avhenger naturligvis av pasientens munnhygiene. Pasientene er avhengige av at tannhelsepersonell hjelper dem å finne infeksjonsområdet og hvordan de kan sikre seg optimal munnhygiene. Regelmessige besøk hos tannlegen kombinert med individuelle rutiner for munnhygiene maksimaliserer forebyggingen av periodontale infeksjoner.

Bedre pleie ved gingivitt


For pasienter som allerede har sart tannkjøtt, kan en sonisk tannbørste være en effektiv, men likevel skånsom måte å få til dyprens på. Philips Sonicare DiamondClean-tannbørsten har en "sensitiv" modus som gir en skånsom, men grundig rengjøring. Og for pasienter som ikke er så glade i å bruke tanntråd, kan Philips Sonicare AirFloss Ultra by på en dokumentert måte å fjerne plakkdannende biofilm mellom tennene på.

Anbefalte produkter

Intercare

InterCare-børstehoder

 

Fjerner opptil sju ganger så mye plakk mellom tennene enn en manuell tannbørste. Bidrar til å forebygge gingivitt og tilbaketrukket tannkjøtt.

 

Kjøp nå

AirFloss

 Philips Sonicare AirFloss Ultra

 

Ved forsiktig å spyle vekk plakk som ikke ble fjernet under tannpussen, bidrar AirFloss Ultra til å forhindre at det oppstår hull mellom tennene.

Kjøp nå

FlexCare platinum

FlexCare Platinum

 

Gjør mer enn tradisjonell rengjøring og sørger for eksepsjonell plakkfjerning og bedre tannkjøtthelse.

 

Kjøp nå