1
Tannkjøtt sykdom

 

 

Tannkjøtt sykdom

Kraftige verktøy for vanskelige tilfeller  

Presserende tannpleie

 

Mellom 30 og 50 % av befolkningen i USA har en eller annen form for periodontal sykdom. Og 10 % har en mer alvorlig form av sykdommen som er verre enn gingivitt, der tannkjøttet trekker seg bort fra tennene og blir infisert. Philips Sonicare-produktene kan hjelpe slike pasienter å bedre munnhelsen når de pusser tennene hjemme.  

Munnhelse i hjemmet


Behandling av periodontitt varierer med sykdommens omfang, men alle behandlinger krever en kur med munnstell i hjemmet som kan endre inngrodde vaner. Kroppens naturlige respons på infeksjoner angriper bein- og bindevevet som holder på plass tennene. Selv om hoveddelen av behandlingen utføres ved tannlegekontoret, bygger den langvarige behandlingen på verktøy som kan bidra til å opprettholde gode rutiner for munnstell i hjemmet. 
Oral health at home

Fordelene ved elektriske tannbørster


Klinisk dokumentasjon viser Philips Sonicare-tannbørster ikke bare reduserer generell plakkdannelse og plakk mellom tennene, men reduserer også betennelser i tannkjøttet og trenger dypt ned når de brukes regelmessig i seks måneder. For mange pasienter er disse tannbørstene en svært effektiv plakkfjerner som opprettholder et sunt smil. De er et dokumentert og effektivt verktøy i kampen mot periodontitt.

Anbefalte produkter

Philips Sonicare AirFloss Pro

Philips Sonicare AirFloss Ultra

 

En interdental renser benytter en tredobbel teknologi til å fjerne plakk langs tannkjøttranden på lite tilgjengelige områder.

 

Kjøp nå