1
Tannregulering

 

 

Tannregulering

Munnstell for tannreguleringer

Rutine for munnhygiene

 

Det er svært viktig at pasientene holder tennene sunne og rene når de gjennomgår ortodontisk behandling. En sunn munnhygiene vil ikke bare forebygge plakkdannelse og betennelse i tannkjøttet, men også lette overgangen til bruk av tannregulering.  

Oral hygiene routine

Klinisk bevist for tannregulering

 

Ettersom munnhygienen er så avgjørende for en vellykket ortodontisk behandling har Philips utviklet en produktserie for disse pasientene. Kliniske studier har vist at det å pusse tennene med en elektrisk tannbørste i betydelig grad kan redusere plakknivåene hos pasienter som gjennomgår ortodontisk behandling. Ved å introdusere slike produkter for pasientene dine kan du hjelpe dem å få seg gode pussevaner i hele behandlingstiden.

Hvordan Philips Sonicare kan være med på å hjelpe

 

Pasienter med tannregulering må ofte lære seg å pusse tennene på nytt mens de gjennomgår behandlingen. Philips Sonicare-tannbørstene er utviklet for å pusse og stryke over overflaten av ortodontisk utstyr ved å bruke lengre bust og mindre børstehoder for å komme bedre til på lite tilgjengelige områder. Kombinert med Philips Sonicare AirFloss Ultra, som bidrar til at man kommer bedre til mellom tennene, er dette den mest effektive rutinen for munnhygiene du kan anbefale for tannreguleringsbrukere.

Anbefalte produkter

Philips Sonicare FlexCare Platinum

Philips Sonicare FlexCare Platinum

 

Effektiv interdental rengjøring for sunnere tenner og tannkjøtt. Inkluderer intuitiv trykksensor og ni pussekombinasjoner.

 

Kjøp nå

Philips Sonicare EasyClean

Philips Sonicare EasyClean

 

Skånsom, men effektiv plakkfjerning og dynamisk væske i en pakke som er lett å bruke for de som er uvant med en elektrisk tannbørste.  

 

Kjøp nå