1. Hvis du er glad i fisk, kommer du til å like dette lettlagde måltidet som du kan få ferdig på under halvtimen. Det enkle er gjerne det beste. De deilige smakene i grønnsakscouscousen går perfekt sammen med fi skefl akene og fremheves av den friske, hjemmelagde sitron- og persilledressingen. Deilig og mettende!
2. Ha couscousen og vannet i Aircooker-gryten. Skyll bladbeten, fjern den harde delen av stilken og fi nhakk den. Skrell gulroten, skyll den og skjær den i små strimler. Ha den hakkede bladbeten og gulrotstrimlene i gryten og salt det. Sett gryten på bunnbrettet.
3. Smaksett alle doradefi letene med salt og olivenolje. Legg dem på det andre laget. Fest det andre laget til bunnbrettet med gryten på.
4. Sett alt sammen inn i Aircookeren og lukk lokket. Start apparatet med tid, temperatur og fuktighet stilt inn som angitt.
Innstillinger for Air Cooker:
Tilberedningsmetode: Air steam
5. Skyll den ferske persillen og fi nhakk den. Til dressingen blander du olivenolje, sitronjuice, hakket persille og revet sitronskall i en liten bolle. 6. Når dampkokingen med luft er ferdig, tar du maten ut av Aircookeren. Doradefileten serveres varm, med sitron- og persilledressingen på og grønnsakscouscousen til.